Το μεγάλο «γκολ» της Cosmote – Απίστευτη προσφορά με όλο το Μουντιάλ δωρεάν


Κι ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης και άπαντες οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς μπαίνουν σε ρυθμούς Κατάρ και Μουντιάλ, η COSMOTE και η COSMOTE TV φέρνουν μια αξιοζήλευτη πρόταση που δεν πρέπει να χάσετε. Συγκεκριμένα μέσα από ένα κουπόνι (SMS με 16ψηφιο κωδικό) δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία ANT1+ και να απολαύσουν όλα τα ματς του Μουντιάλ στο Κατάρ.


Διαφ.

Δείτε επίσης: Cosmote: Τινάζει τη μπάνκα με νέα προσφορά - Τι δίνει «τζάμπα»

Θαύμα: Βρέθηκε ο τάφος της Ολυμπιάδας, μητέρας του Μέγα Αλεξάνδρου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θαύμα: Βρέθηκε ο τάφος της Ολυμπιάδας, μητέρας του Μέγα Αλεξάνδρου

Μέσα από αυτό το κουπόνι οι κάτοχοι της COSMOTE TV θα μπορούν να δουν και τα 32 παιχνίδια της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής είτε live, είτε on demand από όποια συσκευή εκείνη επιλέξουν (Android box, κινητό, υπολογιστής ή και τάμπλετ).

Αρκεί μόνο να εξαργυρώσουν το κουπόνι που έχουν λάβει και όλη η υπόλοιπη διαδικασία είναι πανεύκολη. Για την ενεργοποίηση του κουπονιού θα λάβετε ένα 16ψηφιο κουπόνι, το οποίο θα έχετε το χρονικό περιθώριο να το εξαργυρώσετε στην εφαρμογή του ΑΝΤ1+ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου του 2022.

Για να ενεργοποιήσεις το κουπόνι πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες ΕΔΩ.

Γηπεδα Μουντιαλ 2022 στο Καταρ

Τι περιλαμβάνει όμως το εν λόγω κουπόνι και τι παροχές σας δίνει;

Η απάντηση είναι η εξής: Με αυτό το κουπόνι αποκτάται δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ANT1+ για τους δύο πρώτους μήνες από την ημερομηνία εξαργύρωσής του. Μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος θα χρεωθείτε κανονικά με βάση τα όσα ισχύουν για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Σημαντική σημείωση: μετά την εξαργύρωση έχει τη δυνατότητα να ζητήσεις την κατάργηση της υπηρεσίας του ΑΝΤ1+ μέσα από το λογαριασμό σου εκεί.

Αυτή η δυνατότητα σου δίνεται ακόμα και κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου η οποία σου δίνεται από το κουπόνι που ενεργοποίησες. Όπως και να ‘χει πρόσβαση στο περιεχόμενο δεν θα σταματήσει μέχρι τη λήξη της δωρεάν περιόδου.

Τι ισχύει για πελάτες χωρίς λογαριασμό στο ANT1+

Προσοχή: Για να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα πρέπει να έχει λάβει ήδη τον κωδικό

  1. Μπες στην ιστοσελίδα welcome.antennaplus.gr και πάτησε Εξαργύρωση
  2. Στο επόμενο βήμα καταχώρισε το κουπόνι που έλαβες και πάτησε Εξαργύρωση
  3. Δημιούργησε το λογαριασμό σου στο ANT1+
  4. Θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας

Η εξαργύρωση έχει ολοκληρωθεί!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: