Βόνιτσα: Είχε δηλωθεί εξαφανισμένος και βpέθηκε νεκρός στην άκρη τοu δρόμου – Το ενδεχόμενο που εξατάζουν οι αρχές


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση θανάτου ενός 65χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Μοναστηρακίου, στην Αιτωλοακαρνανία. Με την ευκαιρία, να σας θυμίσουμε το άγριο έγκλημα στην Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 41χρονο.


Διαφ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε σήμερα, έδειξε ότι η σορός του 65χρονου έφερε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά, και στο δεξί άνω άκρο, ενώ αναφέρει ως αιτία αυτών των κακώσεων την παράσυρση, στο πλαίσιο οδικού τροχαίου ατυχήματος.

"Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου..." - Νέα καρφιά για τον Μάρκο Σεφερλή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου..." - Νέα καρφιά για τον Μάρκο Σεφερλή

Βόνιτσα: Είχε δηλωθεί εξαφανισμένος και βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Το ενδεχόμενο που εξατάζουν οι αρχές

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη έπειτα από παράσυρση πεζού.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου εκτός οδοστρώματος στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Μοναστηρακίου, ενώ η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Ποινική δίωξη στον πυγμάχο για τον θάνατο του 76χρονου ψαρά

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών στον 46χρονο πυγμάχο που γρονθοκόπησε 76χρονο ψαρά στην Μαρίνα της Καλλιθέας χθες το πρωί με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, με τον 76χρονο να ψαρεύει με καλάμι –όπως συνήθιζε σχεδόν καθημερινά- και τον 48χρονο να κάνει μπάνιο στην ίδια θαλάσσια περιοχή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η λογομαχία ξεκίνησε όταν ο ομογενής ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από την πετονιά και το καλάμι του ηλικιωμένου ερασιτέχνη ψαρά. Βγαίνοντας από τη θάλασσα, ο 48χρονος συνέχισε τη φραστική επίθεση στον 76χρονο, ο οποίος του απάντησε και το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω ζαλισμένος, ενώ ο 48χρονος έφυγε για ένα καφενείο της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα όπου σύχναζε. Σχεδόν 10-15 λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, έπεσε ξανά στο έδαφος και κατέληξε, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα άλλων ψαράδων απλά να επιβεβαιώνει τον θάνατο του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε ότι προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο. Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: