Θεσσαλονίκη: Οι εκκολαπτόμενοι διάδοχοι των πλοuσίων οιγογενειών είναι βασικά μέλη σε υπόθεση τκογλυφίας


Δεν ξέφυγαν απο τα δίχτια της αστυνομίας μια παρέα που αποτελούνταν απο νεαρούς γόνους πλουσίων οικογενειών στην Θεσσαλονίκη και πιο συκεκριμένα στο Πανόραμα. Οι νεαρόι δάνειζαν χρήματα σε παιδιά παρόμοιας ηλικίας με αυτά και στην συνέχεια, επικαλούμενη την απειλή του θανάτου, τους ζήταγαν τα εφτά με αυξημένο τόκο.


Διαφ.

Ενημερωθείτε και για το χθεσινό περιστατικό στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με ασθενή που επιλούσε με έκρηξη

Απόλυτη δικαίωση για τα Μερομήνια από Τάσο Αρνιακό: «Ο Νοέμβριος μπαίνει με καιρό που θυμίζει...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Απόλυτη δικαίωση για τα Μερομήνια από Τάσο Αρνιακό: «Ο Νοέμβριος μπαίνει με καιρό που θυμίζει...»

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, η υπόθεση ήρθε στο φως στις 14 Σεπτεμβρίου όταν συνελήφθησαν δύο άτομα 21 και 30 ετών, τα οποία -μαζί με τουλάχιστον ακόμη 3 άτομα που ταυτοποιήθηκαν- είχαν στήσει συμμορία τοκογλυφίας.

Δάνεισαν σε 23χρονο 1.000 ευρώ και του ζητούσαν 6.500 ευρώ


Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένα από τα θύματά τους, έναν 23χρονος, μίλησε στην οικογένειά του, η οποία σε συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέλη της σπείρας τον απείλησαν, τον πήραν από το σπίτι του, τον μετέφεραν σε μία απόμερη περιοχή στην Πυλαία και εκεί φαίνεται ότι τον χτύπησαν.

Τα νεαρά μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης αφέθηκαν ελέυθερα απο τις δικαστικές Αρχές χωρίς να προδικαστούν και αναμένουν τα οριστικά αποτελέσματα με την πραγματοποίηση της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο θύμα που μίλησε για τη δράση τους, είχαν δοθεί 1.000 ευρώ με τα μέλη να του ζητάνε πίσω 6.500 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: