Στην Αλβανία αναζητούν τον «βιαστή με το τατοuάζ» του Παλαιού Φαλήpου! «Είναι πεθαμένος για μένα», λέει η μάνα του! – Έγκλημα


Οι αλβανικές αρχές αναζητούν έναν άνδρα που βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο. Ο άνδρας διέφυγε στην Ελλάδα, αλλά οι αρχές εξακολουθούν να τον αναζητούν.


Διαφ.

Ο Αλβανός που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του βιασμού μιας 34χρονης και της απόπειρας βιασμού μιας 24χρονης το πρωί της περασμένης Κυριακής φέρεται να πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου.

Ανατροπή στον καιρό με τον Γιάννη Καλλιάνο: Το καλοκαίρι είναι ξανά εδώ! Ξεπερνάει κάθε όριο η θερμοκρασία!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ανατροπή στον καιρό με τον Γιάννη Καλλιάνο: Το καλοκαίρι είναι ξανά εδώ! Ξεπερνάει κάθε όριο η θερμοκρασία!

Ο βιαστής με το τατουάζ κινήθηκε ανενόχλητος καθώς αρχικά η αλβανική αστυνομία δεν έχει ενημέρωση για τον 45χρονο.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του αλβανικού υπουργείου Δημόσιας Τάξης δήλωσε ότι άρχισαν εντατικούς ελέγχους αμέσως μόλις έλαβαν σήμα από την ελληνική αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, ο 45χρονος παραμένει ασύλληπτος ενώ η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές της γειτονικής χώρας δίνοντας στοιχεία για τον κακοποιό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν σκιαγραφήσει πλήρως το προφίλ του 45χρονου τόσο από τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων του όσο και από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έδρασε το επίμαχο βράδυ.

Πρόκειται για έναν αδίστακτο και επικίνδυνο βιαστή ο οποίος πριν από έξι μήνες φέρεται να αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ακόμη γυναίκα.

Το θύμα είχε καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του, καλώντας για βοήθεια, ενώ η μητέρα του υπόπτου φαίνεται ότι επιβεβαιώνει το περιστατικό.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ για το μαρτύριο που περνούσε δίπλα του καθώς ο 45χρονος έπινε και της έκλεβε τα λεφτά.

«Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω», δήλωσε η μητέρα του 45χρονου φυγά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: