Θpήνος στη Σάμο: Νεκρό ηλικιωμένο ζεuγάρι μετά από φωτιά σε σπίτι στο Παλιό Καρλόβασι


Το θρήνο σκόρπισε στη Σάμο η είδηση για φωτιά σε σπίτι στο Παλιό Καρλόβασι τα ξημερώματα της Κυριακής (30/10), η οποία αποδείχθηκε φονική.


Διαφ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό εντός της οικίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 90 ετών, που σύμφωνα με την Πυροσβεστική βρέθηκε απανθρακωμένος στο μπάνιο και μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο χωρίς τις αισθήσεις της, πιθανότητα λόγω αναπνευστικών θεμάτων.

Αυτή είναι η τελική λίστα Ατζούν για το Survivor – 15 παίκτες, τρία ζευγάρια

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αυτή είναι η τελική λίστα Ατζούν για το Survivor – 15 παίκτες, τρία ζευγάρια

Όσον αφορά για την πυρκαγιά, πιθανολογείται ότι προκλήθηκε λόγω θέματος στην κουζίνα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, με μια άλλη φωτιά επίσης να φέρνει συναγερμό.

Τρόμος από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Το τελευταίο 24ωρο στην χώρα...»

Ο Σάκης Αρναούτογλου έχει πολλάκις αποδείξει, ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες σε θέματα, που αφορούν το κλίμα και την κλιματική αλλαγή, μη μένοντας μονάχα στις καιρικές του προγνώσεις.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, χωρίς να προσθέσει περαιτέρω τοποθέτηση, ανήρτησε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, που ανέφερε χθες (28/10), ότι υπήρξαν 65 αγροτοδασικές πυρκαγιές στην χώρα το τελευταίο 24ωρο, σε μια περίοδο, όπου μάλιστα έχουμε φθινόπωρο, προκαλώντας επομένως ανησυχία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: