Καιpός σήμερα 30/10: Τέλος τριημέροu με… τέλειες συνθήκες αλλά έρχεται η επέλαση του χειμώνα – Προειδοποίηση από Αρναούτογλου, Καλλιάνο και Αρνιακό


Καιρός σήμερα: Ο καιρός θα είναι εξαιρετικός και σήμερα (30/10), κλείνοντας έτσι ένα πολύ καλό τριήμερο για όσους εκδρομείς πραγματοποίησαν την απόδρασή τους, με τα Μερομήνια παράλληλα να αναφέρουν τι θα περάσουμε το 2023.


Διαφ.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται ο καιρός την Κυριακή. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα στα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή είναι η τελική λίστα Ατζούν για το Survivor – 15 παίκτες, τρία ζευγάρια

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αυτή είναι η τελική λίστα Ατζούν για το Survivor – 15 παίκτες, τρία ζευγάρια

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6, στα ανατολικά το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και το πρωί στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι συνθήκες της νέας εβδομάδας από τον Αρναούτογλου

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Κυριακή θα έχουμε επίσης ήλιο παντού και θα παραμείνει ισχυρός ο βοριάς. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Τη Δευτέρα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο χωρίς βροχές. Η θερμοκρασία στους 24 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Την Τρίτη θα είναι άλλη μια μέρα χωρίς βροχές με πτώση των ανέμων. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Η τάση για βροχές πάντως στην χώρα μας και αν πάνε όλα σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά κάποιες βροχές θα έχουμε στη Δυτική Ελλάδα από τις 6 Νοεμβρίου.

Ήλιο παντού βλέπει ο Καλλιάνος

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Κυριακή, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Στα Επτάνησα θα επικρατήσει μόνο ηλιοφάνεια καθ’ όλη διάρκεια της ημέρας.

Αίθριος θα είναι ο ουρανός στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, στη Θεσσαλία και την Ήπειρο, σε τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα δυτικότερα τμήματα της Στερεάς Ελλάδας, στην Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια, αλλά και σε περιοχές των Κυκλάδων και σε περιοχές της βόρειας Κρήτης.

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά τμήματα του νομού, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν 6 μποφόρ στον Σαρωνικό και 6-7 μποφόρ στον νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη ενδεχομένως να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Νωρίτερα προβλέπει χειμώνα ο Αρνιακός

Σαφέστατη προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες σε όλη την Ελλάδα, με... χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά!

Την Κυριακή γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στην περιοχή της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: