Κούγιας κατά Βοpίδη για χημικό εuνοuχισμό: "Λυπάμαι που το είπε, αυτές οι απόψεις είναι φασιστικές" (video)


Κατηγορηματικά κατά του χημικού ευνουχισμού τάχθηκε ο Αλέξης Κούγιας, δίνοντας αυστηρή απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά σε τηλεοπτική εκπομπή.


Διαφ.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σούρας για χημικό ευνουχισμό: «Υποτροπιάζουν πολλοί παιδεραστές όταν κόψουν τα…» – Οι ποινές για τους παιδόφιλους & πως θα πρέπει να “σταμπάρονται” δια βίου

Αλλαγή στην κυκλοφορία, «κόλλημα» του καιρού και αντικυκλώνας από τον Σάκη Αρναούτογλου - Η έκτακτη ανάρτησή του

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αλλαγή στην κυκλοφορία, «κόλλημα» του καιρού και αντικυκλώνας από τον Σάκη Αρναούτογλου - Η έκτακτη ανάρτησή του

Ο κ. Κούγιας ανέφερε πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκοτώσει ή να σακατέψει κάποιον άλλον και πως είναι υποχρέωση μιας δημοκρατικής πολιτείας να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, που πρόσφατα είχε ταχθεί υπέρ, κάνοντας λόγο για φασιστικές απόψεις.

Φιλοξενούμενος στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας ρωτήθηκε αναφορικά με τον χημικό ευνουχισμό λέγοντας: «Εχω άποψη και λυπάμαι πολύ που τόλμησε να το πει ο κ. Βορίδης. Δεν είμαστε χώρα που δεν λειτουργεί δημοκρατικά. Αυτές οι απόψεις είναι φασιστικές. Είναι απόψεις του Χίτλερ. Είναι απόψεις που δεν τιμούν τον νομικό πολιτισμό και λυπάμαι που ο κ. Βορίδης είναι νομικός».

Και συνέχισε αναφέροντας πως: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σκοτώσει άνθρωπο και κανείς δεν έχει δικαίωμα να σακατέψει άνθρωπο. Εαν δεν μπορεί η δημοκρατική πολιτεία να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο αν ένας ανώμαλος βγει από τη φυλακή και συνεχίσει τα ίδια, τότε δεν είμαστε μια δημοκρατική χώρα».

Κούγιας για 38χρονη: «Σκληρή γυναίκα, από ισχυρή οικογένεια – Ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

«Δεν γνωρίζω την προσωπικότητά της», είπε για την 38χρονη που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση της Κρήτης.

Ο νομικός μίλησε για την κατάσταση της υγείας του θύματος, αναφέροντας ότι, «το μάτι έχει χαθεί, έχει χαθεί το μισό του πρόσωπο. Έχει κάνει μόνο 10 εγχειρήσεις για το μάτι του».

Όσο για το καυστικό υγρό, σημείωσε ότι, «το παρήγγειλε πέντε μέρες πριν και το χρησιμοποίησε την ώρα που κοιμόταν. Το αγόρασε και το παρέλαβε στο Γεώργιος Σταυρακάκης. Το παρήγγειλε στις 19, το παρέλαβε 21 και 22 το χρησιμοποίησε», είπε ο δικηγόρος.

Σε δηλώσεις του ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της 38χρονης, ο Μανώλης Δρακωνάκης ανέφερε ότι «είχαμε μια ομαλή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα. Η διαδικασία έγινε με όλα τα νόμιμα μέσα και όπως έπρεπε. Από εκεί και πέρα αναμένουμε σήμερα να πάρουμε σήμερα μια προθεσμία. Είχαμε μια επικοινωνία με τη φερόμενη ως δράστιδα. Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι απλό αυτό που έχει περάσει».

Σε βάρος της έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Το μόνο που μου έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελάχιστης ποσότητας και είναι καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί» ανέφερε χθες ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος στις δηλώσεις του πρόσθεσε ότι πρόκειται για «μία κακοποιημένη γυναίκα, από τα λεγόμενά της. Έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της και μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο, δεν θέλω ακόμα να το πω θα το αναφέρει η ίδια, έγινε κάτι πάρα πολύ σοβαρό».

«Απειλούμουν από την οικογένειά του, γιατί δεν με ενέκριναν εξαιτίας των γάμων που έχω τελέσει και των παιδιών. Με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν. Ήταν ένα δράμα. Το άντεχα για το χατίρι του άντρα μου, επειδή τον αγαπούσα», είχε πει σε δηλώσεις της προτού παραδοθεί η 38χρονη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: