Σούσουpο με τον Αλέξη Παππά: «Ενάμιση χρόνο μετά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αυτή που μου είχε παρουσιαστεί» (video)


Με αφορμή τις προετοιμασίες για το Survivor All Star ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης.


Διαφ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξης Παππάς μετά τον χωρισμό με την Αθηνά από το Bachelor – Αυτή είναι η νέα του σχέση

«Τραγικό το τέλος του 2022: Η προφητεία της τυφλής γιαγιάς μάντισσσας έχει άσχημα νέα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Τραγικό το τέλος του 2022: Η προφητεία της τυφλής γιαγιάς μάντισσσας έχει άσχημα νέα!

«Οτιδήποτε γίνεται μία φορά γίνεται και original, την δεύτερη φορά δεν είναι τόσο original. Δεν θα έχει τον ίδιο παλμό, την ίδια δυναμική», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Αλέξης Παππάς για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Έχει ταυτιστεί με το Survivor, άρα εάν δεν είναι στο All Star δεν μπορεί κάποιος με σαφήνεια να το αποκαλέσει All Star γιατί θα λείπει ένα σημαντικό κομμάτι».

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από γυναίκα: «Έχω πέσει και θύμα διαδικτυακής απάτης. Παρουσιαζόταν η άλλη ως μια κοπέλα πάρα πολύ όμορφη και τελικά μετά από ενάμιση χρόνο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αυτή, ήταν μια άλλη», αποκάλυψε στην κάμερα του Alpha.

«Χρυσάφι» για το Survivor All Star: Αυτά είναι τα «δυνατά» ονόματα! Τα συμβόλαια δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20.000 τον μήνα

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ έχει βάλει μπροστά και επεξεργάζεται το πλάνο για τη δημιουργία του Survivor All Star, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι παίκτες από τους τρεις κύκλους του ελληνικού Survivor.

Η Acun Medya έχει ήδη κάνει ραντεβού με παλαιότερους αγαπημένους παίκτες και νικητές. Από την παραγωγή έχουν προσεγγιστεί «δυνατά» ονόματα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τούς τάζει γη και ύδωρ για να συμφωνήσουν. Τα συμβόλαια που θα υπογράψουν θα είναι εξωπραγματικά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20.000 τον μήνα για όσους μακροημερεύσουν στο ριάλιτι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: