Επίθεση με καuστικό υγpό στο Ηράκλειο: Άφαντη η 38χρονη! Την «άδειασε» ο πατέρας της – "Eίναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος" (Video)


Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Άφαντη παραμένει η 38χρονη κατηγορούμενη στην Κρήτη, η οποία παραδέχτηκε σε δηλώσεις της σε μέσα ενημέρωσης ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Διαφ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στενεύει ο κλοιός γύρω της και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τις επόμενες ώρες θα καταφέρουν να την εντοπίσουν. Η δικογραφία έφτασε χθες στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Βγείτε στις παραλίες, τρελάθηκε ο καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση για μίνι καύσωνα από την Χριστίνα Σούζη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Βγείτε στις παραλίες, τρελάθηκε ο καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση για μίνι καύσωνα από την Χριστίνα Σούζη!

Την «άδειασε» ο πατέρας της

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή», δήλωσε ο πατέρας της 38χρονης και τόνισε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

«Η 38χρονη είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος»

Ο αδερφός του θύματος σοκαρισμένος από την επίθεση μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα. Όπως ανέφερε η 38χρονη είχε παθολογική ζήλια για τον αδερφό του και αποκάλυψε τη σχέση που είχε το ζευγάρι από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν.

«Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς» είπε ο αδερφός του θύματος.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός του αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του από την επίθεση με το καυστικό υγρό. Όπως αποκάλυψε στην Κατερίνα Ρίστα η 38χρονη τον ζήλευε συνεχώς.

«Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλεια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό.

Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνε στα facebook να δει που είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι ο αδερφός μου, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει που είναι, με ποια είναι».

«Είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού; Με την ίδια μίλησε; Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ» περιέγραψε.

«Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος»

Ροζ φωτογραφίες σε ένα από τα αδέρφια του θύματος φέρεται να έστελνε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δε δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Πιστεύεται ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου γι' αυτό δεν παραδίνομαι»

Λίγες ώρες πριν, η 38χρονη ισχυριζόταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου:

Οι άνθρωποι είναι επιθετικοί, είναι άγριοι. Πραγματικά, δεν πήγα εκεί με πρόθεση να τον βλάψω .

«Αρχίζει πάλι τα ίδια, "εδώ μέσα θα βρισκόμαστε", "εγώ θα είμαι για σένα". Ρε συ του λέω, θα με αφήσεις ήσυχη; Έχουμε χωρίσει και μου λέει και το τρελό, το τελευταίο, το καλύτερο: "Εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου να πάρω μία να κάνω παιδιά, όποια να'ναι.

Έτσι και αλλιώς εγώ εσένα αγαπάω. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά εσύ θα είσαι μόνη σου, αλλιώς θα σε σκοτώσω". Ήταν τόσο ειρωνικός, πραγματικά θόλωσα», είπε η κοπέλα και πρόσθεσε αναφερόμενη στην επίθεση:

"Δεν ήταν βιτριόλι. Ήταν ένα οξύ υγρό τύπου ακουαφόρτε που προμηθεύτηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Μου το έφερε στο σπίτι μεταφορική εταιρία. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας. Επειδή εγώ δεν μπορώ να οπλοφορώ, εκείνοι οπλοφορούν"

«Έχει συνεργό, την παρέλαβε αυτοκίνητο μετά την επίθεση»

Οι αρχές πιστεύουν ότι η 38χρονη έχει συνεργούς που την κρυβουν και προσπαθούν να την εντοπίσουν μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Η ίδια αποκάλυψε στο Star ότι όταν έφυγε από το ξενοδοχείο μετά την επίθεση τρέχοντας, την περίμενε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: