Βιασμός 11χpονης στην Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τοu 30χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια στο κοριτσάκι (photos)


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου που κατηγορείται πως βίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι στην Κατερίνη.


Διαφ.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όταν η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας. Τότε, ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και πείθει το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν το κοριτσάκι είπε στην αστυνομία πως ο 30χρονος «με πείραξε», ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βιασμό.

«Έδειξε» την πρώτη μέρα του πραγματικού χειμώνα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Καμία βροχή στην Ελλάδα μέχρι και...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Έδειξε» την πρώτη μέρα του πραγματικού χειμώνα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Καμία βροχή στην Ελλάδα μέχρι και...»

βιασμοσ-11χρονησ-στην-κατερινη-δραστησ-24-10

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

βιασμοσ-11χρονησ-στην-κατερινη-δραστησ-24-10

Πρόκειται για τον:

SHAIKLY OMAR του MOHAMMED και της BUSHRA

βιασμοσ-11χρονησ-στην-κατερινη-δραστησ-24-10

Αγρίνιο: Ξέσπασε ο προπονητής του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο - «Με τρελαίνει αυτό το πράγμα» (Video)

Αγρίνιο: Σοκαρισμένος δηλώνει ο προπονητής του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε αγόρι 4 ετών. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το χυδαίο σχόλιο του 28χρονου για 14χρονο κορίτσι σε πανηγύρι.

Ο Νίκος Μιμηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τον 28χρονο κι ανέφερε: «Εγώ ήμουν προπονητής του το ’20 στην ΑΕ Μεσολογγίου, είχα την ατυχία με τα γεγονότα που διαβάζω, να έχω ποδοσφαιριστή τον συγκεκριμένο που κατηγορείται για αυτό το θέμα».

«Με τρελαίνει αυτό το πράγμα»

Και τόνισε ο κ. Μιμηγιάννης: «Εκείνο που με τρελαίνει είναι ότι αυτό το «έγκλημα» θα το πω, γιατί δεν είναι κάτι άλλο, το διέπραξε όταν ήταν φαντάρος, και εκείνο που με τρελαίνει είναι ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ήμουν εγώ προπονητής του στην συγκεκριμένη ομάδα»

Ο προπονητής του 28χρονου τον περιέγραψε σαν ένα ήρεμο χαρακτήρα και τυπικό με τις προπονήσεις και δηλώνει σοκαρισμένος, συγκεκριμένα δηλώνει ο προπονητής «έπεσα από τα σύννεφα, εξεπλάγην, δεν περίμενα αυτό το πράγμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: