Τpοχαίο δuστύχημα στην Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη! Η κατάσταση της υγείας της αδερφής & της μητέρα της


Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε τα θύματα μετά από το θανατηφόρο τροχαίο στο χωριό Παλαιόχωρα Ημαθίας. Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέσυρε την οικογένεια τραυματίζοντας θανάσιμα την 15χρονη, όπως αναφέρει ο pliroforiodotis.gr


Διαφ.

Η 11χρονη αδελφή της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Πασάς ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η σπιταρόνα που μένει μαζί με τον πατέρα του στην Εκάλη (photos)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πασάς ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η σπιταρόνα που μένει μαζί με τον πατέρα του στην Εκάλη (photos)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η 37χρονη μητέρα τους, η οποία χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κήδευσε το παιδί του μόνος του, αφού η 11χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες παρέσυρε το μαύρο ΙΧ μαζί με την 15χρονη, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Ημαθία: «Μπορεί να έχει φύγει από τη Βέροια ο δράστης» - Η σπαρακτική μαρτυρία συγγενούς του 15χρονου θύματος (Video)

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένα 15χρονο κορίτσι στην Ημαθία, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σοβαρά τραυματισμένες νοσηλεύονται η μητέρα και η 11χρονη αδερφή της. Παράλληλα, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στην Παλαιοχώρα Ημαθίας, βραδινές ώρες της Παρασκευής, από το οποίο έχασε τη ζωή της μία 15χρονη.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε αποκλειστικά συγγενής της οικογενείας. Αποκαλύπτει πως ενδεχομένως ο οδηγός να ήταν πιωμένος και οδηγούσε με 180 χλμ την ώρα. Το άτυχο κορίτσι μαζί τη μητέρα και την αδερφή της στέκονταν στο πεζοδρόμιο, όπου δεν τις αντιλήφθηκε ποτέ.

«Τώρα κρύβεται για να μην τον πιάσουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον βρει η αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό» προσθέτει. Η συγγενής εξέφρασε και τον μεγάλο της φόβο, να χάσει τη μάχη για τη ζωή και η μητέρα καθώς νοσηλεύται στην εντατική.

«Όλη η Παλαιόχωρα Ημαθίας ήμασταν στο πλευρό του πατέρα που τα δάκρυά του κυλούσαν σα βρύση ανοιχτή» περιγράφει χαρακτηριστικά. Η οικογένεια και οι κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο τους «αντίο» στη 15χρονη χθες, Σάββατο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: