Επίθεση στο Ηpάκλειο με καuστικό υγρό: Απειλές καταγγέλλει η 38χρονη! «Ναι το έκανα, με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν» (Video)


Επίθεση στο Ηράκλειο με καυστικό υγρό: Σε αποκαλύψεις που «καίνε» τόσο το ίδιο το θύμα όσο και τα μέλη της οικογένειάς του προχώρησε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή η 38χρονη γυναίκα.


Διαφ.

«Είμαι τρομοκρατημένη» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Όπως η ίδια είπε, έφυγε από το ξενοδοχείο, στο οποίο τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Θα «χτυπήσει» 40αρι: Με το χαμόγελο μέχρι τα...αυτιά ο Νίκος Χατζηνικολάου - Ο καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» που όλοι περιμένουν

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θα «χτυπήσει» 40αρι: Με το χαμόγελο μέχρι τα...αυτιά ο Νίκος Χατζηνικολάου - Ο καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» που όλοι περιμένουν

Όπως η ίδια αποκάλυψε θόλωσε και προχώρησε στην καταδικαστέα ενέργεια. «Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν» είπε η ίδια.

Μάλιστα η 38χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως η ίδια λέει το περιβάλλον του θύματος, ο οποίος είχε μπει στην φυλακή για αδικήματα, την ξυλοφόρτωνε συχνά. Τέλος, επεσήμανε ότι σύντομα θα εμφανιστεί στις Αρχές παρουσία του δικηγόρου της.

Την ίδια στιγμή ο 36χρονος σύζυγός της που φέρει εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου με πιθανό πρόβλημα και στο μάτι του από το καυστικό υγρό και εγκαύματα στα χέρια καθώς επίσης στον αυχένα, τον τράχηλο και τον βραχίονα που προκλήθηκαν ενώ προσπάθησε να προστατευθεί μετά τη ρίψη του υγρού μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα με επιχείρηση αεροδιακομιδής που στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Γνωστός στις Αρχές ο σύζυγος - Είχε εμπλακεί σε αιματηρή ληστεία στο Creta Maris

Η 38χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές. Ο 36χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγός της και είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 36χρονος έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, ο 36χρονος φέρεται να είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικού, χωρίς να τον τραυματίσει. Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: