Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Ταuτοποιήθηκαν άλλα 10 άτομα – Έρχονται νέες συλλήψεις – Τα ρουσφέτια του Μίχου από αστυνομικούς


Νέες συλλήψεις αναμένονται ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη στον Κολωνό. Παράλληλα, αυτό είναι το προφίλ της 37χρονης μητέρας στο Facebook


Διαφ.

Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, πληροφορίες αναφέρουν πως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έστειλαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μια λίστα με τουλάχιστον άλλα 10 ονόματα που ταυτοποιήθηκαν από τη λίστα με τα 213 άτομα και φέρονται να έχουν συναντήσει και βιάσει την 12χρονη σε ραντεβού που έχει κλείσει ο Ηλίας Μίχος. Η λίστα έχει σταλεί από την Πέμπτη και ήδη αναμένεται η έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Γαϊδουροκαλόκαιρο: Από πού πήραν την ονομασία τους οι ζεστές μέρες του Οκτωβρίου - Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Γαϊδουροκαλόκαιρο: Από πού πήραν την ονομασία τους οι ζεστές μέρες του Οκτωβρίου - Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Σύμφωνα με το MEGA, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τις ηλεκτρονικές συσκευές της 12χρονης και των υπολοίπων συλληφθέντων, προκειμένου να εντοπίσουν νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα, ελέγχουν ποιος επικοινώνησε με τα προφίλ -που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος- διαπιστώνουν εάν εκτός από συνομιλίες, υπήρξαν και συναντήσεις, και στη συνέχεια ταυτοποιούν τους κατόχους των λογαριασμών. Η Αστυνομία υπολογίζει ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τουλάχιστον 10 είναι τα ασύλληπτα άτομα, όμως, πλέον αναμένονται άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Η 12χρονη στις καταθέσεις της είχε κάνει αναφορά για 11 άντρες τους οποίους συναντούσε σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Σεπολίων και για άλλους 25 που συναντούσε στον οίκο ανοχής. Το τελευταίο στοιχείο έχει αιφνιδιάσει τις Αρχές καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη από πού αντλήθηκαν αυτές οι επαφές.

Τα ρουσφέτια του Μίχου από αστυνομικούς

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 53χρονo βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των Σεπολίων που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος ζητούσε «χάρες» από αστυνομικούς, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι τον επισκέπτονταν στο μαγαζί του. Όπως αποκαλύπτεται από τους διαλόγους που είχε στο κινητό ο 53χρονος δεν δίσταζε να κρατά επαφές με αστυνομικούς αλλά και να τους ζητά ρουσφέτια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: