Θεσσαλονίκη: «Θα κάτσεις να σε γ@@ και δε θα πεις κοuβέντα» – Σοκάpει η 45χρονη που βιάστηκε από άντρα που γνώρισε online


Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που βίωσε τον εφιάλτη του βιασμού στην Θεσσαλονίκη. H 45χρονη μίλησε για τα όσα έζησε αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS. Την ίδια ώρα σοκάρει η υπόθεση βιασμού 10χρονου στην Κρήτη.


Διαφ.

«Ξεκίνησε η πρώτη διείσδυση η οποία δεν περίμενα ότι θα κρατήσει για ώρες. Στην αρχή είχα τις αισθήσεις μου, μπορούσα να φωνάξω. Μου έλεγε ρατσιστικά σχόλια, με χαρακτήριζε πουτ@$%. Του είπα να φύγω και μου είπε τι περίμενες, δε σ’ αρέσει μήπως καρ@#$» περιέγραψε.

Νεκρός κι άλλος ηθοποιός του Παρά Πέντε: Πέθανε από Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση σε νεαρή ηλικία!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νεκρός κι άλλος ηθοποιός του Παρά Πέντε: Πέθανε από Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση σε νεαρή ηλικία!

Η ίδια, μόλις συνάντησε τον άντρα ένιωσε την ανάγκη να φύγει από το διαμέρισμά του, αλλά η επιμονή του άνδρα την οδήγησε στο εσωτερικό.

«Κοιτούσα μήπως καταφέρω να βρω τρόπο να φύγω. Αισθανόμουν άβολα» παραδέχεται.

«Παλέψαμε, έκλαιγα, φώναζα, έλεγα άφησέ με. Κατάλαβα τι θα γινόταν, του είπα ‘σε παρακαλώ βαλέ προφυλακτικό’ και μου είπε ‘γιατί πουτ#@$;» είπε για την κακοποίηση που κράτησε πάνω από 24 ώρες. «Παρακάλεσα ‘θεέ μου κάνε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο».

«Θα σε κάνω ξεφτίλα, δε θα πεις τίποτα σε κανέναν, μου είπε» την απειλούσε εκείνος.

Η γυναίκα παραδέχεται πως φοβόταν μήπως χάσει την επαφή με τα παιδιά της.

«Είχα ντροπή και φόβο» λέει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δράστης παρά την καταδίκη του στο δικαστήριο,υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτα παρά τη θέληση της γυναίκας, κάτι που όμως που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: