Κυpανάκης: Οι πλούσιοι τρώνε πολλά μακαρόνια οπότε δεν χαμηλώνουμε το ΦΠΑ


Αποστομοτική δήλωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για μείωση του ΦΠΑ σε σχέση με τα μακαρόνια που τράβηξε την προσοχή.


Διαφ.

Δείτε επίσης τον Βρετανό παιδόφιλο που έρχεται για διακοπές στην Κω

Νεκρός κι άλλος ηθοποιός του Παρά Πέντε: Πέθανε από Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση σε νεαρή ηλικία!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νεκρός κι άλλος ηθοποιός του Παρά Πέντε: Πέθανε από Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση σε νεαρή ηλικία!

Άλλον έναν λόγο για να βρεθεί ξανά στο φως της δημοσιότητας βρήκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με τη δήλωση που έκανε αναφορικά με την επιμονή της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε πει: «Η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν», ή τον Άρη Πορτοσάλτε που είχε πει: «βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ», δήλωσε πως δεν θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα μακαρόνια γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα!

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

«Ο πλούσιος και ο φτωχός, δεν μου αρέσουν αυτές οι λέξεις αλλά ας τις χρησιμοποιήσω για την οικονομία της συζήτησης, έχουν διαφορά στην κατανάλωση. Δηλαδή τι συμβαίνει εδώ; Θα πληρώσουν τον ίδιο φόρο στα μακαρόνια, όμως ένας πλούσιος που έχει περισσότερα χρήματα θα καταναλώσει και περισσότερο. Άρα η μεγαλύτερη κατανάλωση, τα περισσότερα πακέτα μακαρόνια, να το πω έτσι, αποδίδουν παραπάνω ΦΠΑ στα κρατικά ταμεία από τα οποία επιλέγει η κυβέρνηση να ενισχύσει τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: