Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: "Βόμβες" Απόστολοu Λύτρα για το δίκτυο "υψηλών γνωριμιών" του 53χρονου – «Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του» (Video)


Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί της Πέμπτης ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης που βιαζόταν κατ’ εξαλοκολούθηση τόσο από τον 53χρονο όσο και από άλλους παιδεραστές. Παράλληλα, στη φυλακή έχουν οδηγηθεί οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης, ενώ το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει την τύχη του 36χρονου συλληφθέντα.


Διαφ.

Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ανέφερε ότι “εγώ έχω πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση”.

«Δυστυχώς, όχι δε θα γίνει...» – Κάτι πολύ «ασυνήθιστο» βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της εβδομάδας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Δυστυχώς, όχι δε θα γίνει...» – Κάτι πολύ «ασυνήθιστο» βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της εβδομάδας

Σχετικά με την υπόθεση του βιασμού κατ΄ επανάληψη και της εκπόρνευσης της ανήλικης, ο δικηγόρος τόνισε πως “εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις“.

Όσον αφορά στην προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας είπε πως "δεν μπορεί αλα καρτ να γίνονται δεκτά όσα είπε το παιδί. Δεν γίνεται να λέει κάποια πράγματα το παιδί και να το παίρνουμε ως δεδομένο και να λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε και αυτό να μην το λαμβάνουμε υπόψη".

Χαρακτήρισε “λάθος” την απόφαση για προφυλάκιση της μητέρας του κοριτσιού και σημείωσε πως πρόκειται για "βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία".

"Παρότι ανακοίνωσε τι είχε πάει να καταγγείλει, την πρώτη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολωνού, αφού περίμενε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα. Πήγε την επόμενη ημέρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμήμα Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ" διευκρίνισε αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η μητέρα πως δεν την άφησαν να καταγγείλει τον 53χρονο την πρώτη φορά που το επιχείρησε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμη πως "η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη".

Όσον αφορά στα χρήματα που ζήτησε η 37χρονη από τη σύζυγο του 53χρονου είπε πως "θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας".


Πηγή

Διαβάστε επίσης: