Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Στη φuλακή 5 άτομα! Τι συνέβη με τον υπάλληλο νοσοκομείου; Το κίτρινο αυτοκίνητο του «Μιχάλη» στο μικροσκόπιο (Video)


Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή έχουν οδηγηθεί οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης, ενώ το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει την τύχη του 36χρονου συλληφθέντα. Ολα αυτά, ενώ είναι θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις.


Διαφ.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι που οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή (33χρονος, 34χρονος, 36χρονος) αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής. Παράλληλα, μπορεί το συγγενικό και οικογενειακό περιβάλλον να στηρίζει την 37χρονη μητέρα, ωστόσο οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία που προβληματίζουν για τη σχέση, τη συμπεριφορά και την επικοινωνία της με τον 53χρονο.

«Δυστυχώς, όχι δε θα γίνει...» – Κάτι πολύ «ασυνήθιστο» βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της εβδομάδας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Δυστυχώς, όχι δε θα γίνει...» – Κάτι πολύ «ασυνήθιστο» βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της εβδομάδας

Μετά την απολογία τους, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης και ένας 34χρονος επιχειρηματίας από το Παγκράτι.

Ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού με τη 12χρονη μέσω Διαδικτύου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως πήγε μόνο στα δύο και δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά της έδωσε χρήματα.

Υπέρ του 33χρονου κατέθεσαν η μητέρα του και ο γιατρός που τον εξέτασε τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διέγνωσε ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχωτικές διαταραχές.

Και ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επικαλέστηκε επίσης προβλήματα υγείας. Παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη, αλλά δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Γιατί δεν προφυλακίστηκε ο υπάλληλος νοσοκομείου που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, έναν 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου Μεταξά, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, οπότε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ουδέποτε πήγε σε ραντεβού. Είδε φωτογραφίες της 12χρονης, κατάλαβε ότι δεν είναι 17 ετών όπως έλεγε και αποφάσισε να μη συναντηθεί μαζί της.

Υπέρ του κατέθεσε η αδελφή του. Η υπεράσπιση του 36χρονου επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας του κατηγορουμένου.

Το κίτρινο αυτοκίνητο του «Μιχάλη» στο μικροσκόπιο

Συνεχίζεται η μεγάλη έρευνα των Αρχών για την πλήρη εξιχνίαση της δυσώδους υπόθεσης στον Κολωνό. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Οι καταθέσεις της 12χρονης έχουν φωτίσει πολλές πτυχές, ενώ την Τετάρτη προφυλακίστηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές έχουν εντείνει τις έρευνές τους για τον εντοπισμό του «Μιχάλη». Το όνομα αυτό έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις καταθέσεις της 12χρονης και η ΕΛΑΣ ερευνά τον ρόλο του συγκεκριμένου ανθρώπου στην υπόθεση. Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι εάν υπήρχε και άλλος μαστροπός πέραν του 53χρονου κι αυτός είναι ο εν λόγω «Μιχάλης».

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι είναι πιθανό να πρόκειται για τον ίδιο τον 53χρονο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποίησε το «Μιχάλης» ως ψευδώνυμο στην εφαρμογή όπου προσπαθούσε να προσελκύσει τους επίδοξους παιδοβιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, πάντως, πρόσωπο με το όνομα «Μιχάλης» υπάρχει στον στενό οικογενειακό κύκλο της 12χρονης. Μάλιστα, το παιδί φαίνεται πως είχε αναρτήσει κάποια stories από ένα κίτρινο αυτοκίνητο, με έναν 33χρονο άνδρα με τον οποίο ήταν πολύ συχνά έξω.

Εικάζεται, δηλαδή, ότι αυτός μπορεί να είναι ο «Μιχάλης» ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξέφρασαν την απορία για το πώς η μητέρα άφηνε το 12χρονο κορίτσι να κυκλοφορεί με έναν άνδρα αυτής της ηλικίας, σε αυτοκίνητο και να αναρτά stories με χιλιάδες ευρώ στα χέρια της.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρθηκε πως ο «Μιχάλης» που εντοπίστηκε στον στενό οικογενειακό κύκλο της 12χρονης, προσομοιάζει με τις περιγραφές του παιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα της ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει πάρα πολύ και το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, «η αστυνομία είναι πολλές ημέρες πιο μπροστά από όσα αποκαλύπτονται από τα media».

Αστυνομικός συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης

Την ίδια ώρα σε πειθαρχικό έλεγχο υπόκειται νεαρός αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη (ή τον 53χρονο) σε διαδικτυακή εφαρμογή.

Ο αστυνομικός, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί πως είναι αστυνομικός, φαίνεται να συνομιλεί με τη 12χρονη στο προφίλ της, χωρίς να επικαλείται την ιδιότητα του αστυνομικού, ωστόσο δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη εάν είχε συναντηθεί με το κορίτσι. Ο αστυνομικός υπηρετεί σε ΑΤ της Αθήνας.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

Ερευνάται ένα ακόμη προφίλ ατόμου που συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης και επικαλείται την αστυνομική ιδιότητα αλλά δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και δεν γνωρίζουν αν πρόκειται όντως για αστυνομικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: