Η φpίκη τοu Κολωνού: Αυτό είναι το σημείο όπου ο 42χρονος πήγαινε τη 12χρονη – Τα σημεία που έστειλαν τη μητέρα στην φυλακή


Η φρίκη του Κολωνού έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, με τον Alpha να αποκαλύπτει το σημείο, όπου ο 42χρονος πήγαινε τη 12χρονη, για να τη βιάζει.


Διαφ.

Συγκεκριμένα, σε μια αλάνα πέντε λεπτά από την Ομόνοια, πίσω από τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό όπου τις νυχτερινές ώρες δεν υπάρχει ψυχή συνήθιζε ο 42χρονος να πηγαίνει την 12χρονη από τα Σεπόλια για να εκτονώσει τα αρρωστημένα του γούστα πάνω στο παιδικό της κορμί.

Προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Όταν δείτε να γίνονται συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Όταν δείτε να γίνονται συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε...»

Εκείνο που σοκάρει είναι πως σε απόσταση αναπνοής από το σημείο είναι η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με τον δράστη να μην «ιδρώνει» εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι. Λίγα μέτρα παραδίπλα είναι η ομάδα ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο αποτελεί κέντρο διερχομένων της νυχτερινές ώρες για εκείνους που αναζητούν ένα διακριτικό σημείο για να συνευρεθούν, με τον 53χρονο παράλληλα να τοποθετείται.

Έτσι έστειλαν στην φυλακή τη μητέρα της

Η μητέρα της, η οποία βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της διακριμένης μαστροπείας, δέχτηκε σήμερα επισκεπτήριο από τους δικηγόρους της και αργότερα αναμένεται να την επισκεφτούν τα δυο ενήλικα παιδιά της.

Τέσσερα είναι τα σημεία που την έστειλαν στη φυλακή και θα πρέπει να απαντηθούν και αφορούν μηνύματα στο κινητό της.

Τα δύο είναι τα μηνύματα που η 12χρονη μιλά με πελάτες και λέει ότι θα δώσει τα λεφτά στη μητέρα της, το τρίτο είναι το μήνυμα που κανονίζει ραντεβού με γυναίκα, στο οποίο μιλούν και για ναρκωτικά, ραντεβού για το οποίο ενημερώνεται η μητέρα της 12χρονης, ενώ το τέταρτο είναι το μήνυμα που έστειλε η μητέρα στην 12χρονη μετά από συνάντησή της με τον 42χρονο και έγραφε, «μου έδωσε 50 ευρώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: