Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Εμφανίστηκε με αποκαλύψεις ο «Μιχάλης» – Ο ρόλος τοu στην υπόθεση και τα μηνύματα που «καίνε» τη μητέρα


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με τον άνδρα που έχει το ψευδώνυμο «Μιχάλης» να αποκαλύπτεται μόνος του και να δίνει τη δική του εκδοχή της υπόθεσης.


Διαφ.

Ο «Μιχάλης» θεωρείται πως είναι ένα πρόσωπο το οποίο συνεργαζόταν με τον 53χρονο και είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση βιασμού. Όπως ανέφερε το παιδάκι στις καταθέσεις του, δεν είχε συναντηθεί μαζί του, αλλά αυτός ήταν που έδινε τον αριθμό του κινητού της στους βιαστές και με τη σειρά τους εκείνοι επικοινωνούσαν μαζί της μέσω viber.

Προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Όταν δείτε να γίνονται συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Όταν δείτε να γίνονται συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε...»

Ο ίδιος, πάντως, ο οποίος μίλησε στον Alpha, δίνει διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα, τη στιγμή που ο 53χρονος έχει «σπάσει» τη σιωπή του.

Αφού εκφράζει την πεποίθηση πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» λέει.

Δύο ημέρες μετά από τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μιλήσει ξανά στον Alpha με αλλοιωμένη φωνή λέγοντας τα εξής: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει «θέλεις να βρεθούμε» και είχε μια παιδική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» λέει.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω «πάει» ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή».

Ο λόγος που είναι τόσο σημαντικός

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο «Μιχάλης» είναι ένας άνδρας, είναι αλλοδαπός και κυκλοφορεί με ένα κίτρινο αυτοκίνητο.

Μάλιστα είναι τέτοια η οικειότητα του παιδιού με αυτό πρόσωπο που έχει κάνει και στόρι στο instagram εντός του αυτοκινήτου.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το κίτρινο αυτοκίνητο συμπεριλαμβάνεται και στην κατάθεση της 12χρονης στις Αρχές αλλά το αναφέρουν και με μαρτυρίες τους οι γείτονες επιβεβαιώνουν ότι το παιδί πηγαινε σε ραντεβού με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Υπάρχουν περίπου 140 μαρτυρίες, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές που ανφέρουν ότι το παιδί μετακινούνταοι συνεχώς με το κίτρινο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο ανήκει σε πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στην οικογένεια, και μάλιστα είναι κοντά πολλά χρόνια και γνωρίζει και τα προβλήματα της οικογένειας.

Τα μηνύματα 12χρονης και μητέρας που την εκθέτουν

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η μητέρα της 12χρονης, μέσω μηνυμάτων που έχει στείλει στην ανήλικη, φαίνεται να γνωρίζει για τα ραντεβού που κλείνει ο 53χρονος για την κόρη της.

Σε μια συνομιλία, την οποία έφερε στο φως το LIVE NEWS, μια γυναίκα εκδηλώνει το ενδιαφέρον της να συνευρεθεί με την ανήλικη και μάλιστα όχι μόνη της.

Είναι η γυναίκα με το αρχικό Ε., η οποία ανταλλάσσει μηνύματα με την ανήλικη ή με τον Μίχο που χειρίζεται τους λογαριασμούς της, και μάλιστα μιλάνε και για ναρκωτικά.

Ε: Αν θες να κάνουμε τρίο.

12χρονη: Να πάρω τα λεφτά και να κάνουμε 3 ώρες μαζί. Θες;

Ε: Να φέρω κι έναν φίλο μου. Πού να τα πας;

12χρονη: Όχι. Όπως την άλλη φορά που πήγα και ξανάρθα.

Έχουν προηγηθεί οι συνεννοήσεις για σακουλάκια και «κοκορέτσι» (ναρκωτικά)

12χρονη: Τι ώρα όμως αύριο;

Ε: 6

12χρονη: Οκ

Τα μηνύματα αυτά στάλθηκαν στις 26/7/2022 στις 17.02.Στις 27/7/2022 στις 01.39 τα ξημερώματα, η ανήλικη στέλνει μήνυμα στη μητέρα της που λέει:

«Αύριο 6 ώρα νομίζω. Είναι σίγουρο. Λα ξα μου».

Την ίδια μέρα, στις 27/7/2022 στις 21.26 το βράδυ, τρεισήμισι ώρες μετά το ραντεβού που είχε οριστεί δηλαδή με τη γυναίκα, η μητέρα της 12χρονης την αναζητά με μήνυμα στο κινητό της:

Μήνυμα της μητέρας στην 12χρονη: (Γράφει το όνομα της 12χρονης).


Πηγή

Διαβάστε επίσης: