Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Ντροπή και δuσωδία από το δικηγόρο του 34χρονου – «Είναι εύσωμη και μοιάζει με 20 ετών…»


Μια απίστευτα ντροπιαστική θέση πήρε ο δικηγόρος του 34χρονου, που κατηγορείται επίσης για το βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, με τον εντολέα του και τον 33χρονο να παίρνουν το δρόμο για την φυλακή, τη στιγμή που για τον 36χρονο εκκρεμεί απόφαση μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.


Διαφ.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης.

Προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Όταν δείτε να γίνονται συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Όταν δείτε να γίνονται συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε...»

Την ίδια στιγμή προκλητική εμφανίστηκε η δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, Γιώτα Πεντελεάκη μιλώντας στους δημοσιογράφος. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει δει φωτογραφία της 12χρονης απάντησε:

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Όσοι την είδαν θα σας το πουν. Πλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου».

Μάλιστα στην συνέχεια δεν δίστασε να κάνει και μαθήματα στους δημοσιογράφους. «Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο 36χρονος δεν τη συνάντησε ποτέ»

Ο δικηγόρος του 36χρονου, Λάμπρος Μπρεάνος, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή Live News κι ανέφερε σχετικά: «Ο εντολέας προέβη σε δήλωση που καταδικάζει κάθε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και δεν είχε καμία επαφή με την 12χρονη, όπως προκύπτει από την δικογραφία».

Ο δικηγόρος του 36χρονου υποστήριξε: «Ο εντολέας μου κατάλαβε ότι είναι μικρή από την φωτογραφία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: