Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: «Τα @ρχ@δ@@ δεν είναι απαραίτητο να…» – Οι αποκαλuπτικές φωτογραφίες, ο "έρωτας" με το πόκερ & οι αγοραίες εκφράσεις της 37χρονης μητέρας


Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ιδιαίτερα ενεργή ήταν η μητέρα της 12χρονης στα social media, όπου ανέβαζε φωτογραφίες με σέξι εμφανίσεις ενώ όπως φαίνεται είχε αδυναμία στο διαδικτυακό πόκερ. Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως με την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς φαίνεται πως οι παιδοβιαστές μπορεί να φτάνουν ακόμη και τα 80 άτομα.


Διαφ.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υπάρχουν 38 διαδικτυακοί φίλοι, 13 φωτογραφίες με σορτς και μίνι φορέματα, πολλές αναρτήσεις με τραγούδια και εφαρμογές παιχνιδιών με αδυναμία στο διαδικτυακό πόκερ.

«Στις 26 Οκτωβρίου θα έχουμε...»: Αναμπουμπούλα από την έκτακτη ανακοίνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Στις 26 Οκτωβρίου θα έχουμε...»: Αναμπουμπούλα από την έκτακτη ανακοίνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό!

Χρησιμοποιεί συχνά αγοραίες εκφράσεις είτε για να εκφράσει την αγάπη της για την ομάδα της είτε για να εκφράσει τα παράπονα της απέναντι στους άντρες.

Υπάρχει και μια ανάρτηση της από το 2016 όταν η 12χρονη ήταν 6 ετών. Έγραφε τότε η μητέρα της «πίνουμε δηλητηριώδεις χημικές ουσίες στο σπίτι» και είχε κάνει ταγκ τις κόρες της.

Σε άλλη ανάρτηση της είχε γράψει: «Τα αρ@@@ δεν είναι απαραίτητο να έχεις παντελόνια για να τα βάλεις μέσα, άμα τα έχεις στην ψυχή σου, μπαίνουν και στη φούστα».

«Να ζεις, να μπλέκεις, να γουστάρεις» έγραψε σε άλλη ανάρτηση της.

«Άσχημο πράγμα να λέγεστε άντρες και να φέρεστε σαν π…», ήταν μια κόμη ανάρτηση της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: