Τα πpωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/10)


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 19/10! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο, μέσα από την εκπομπή του Mega “Κοινωνία Ώρα Mega”.


Διαφ.

Παράλληλα, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς. όπως φαίνεται, πήγαν να δώσουν ναρκωτικά στο ανήλικο κορίτσι.

Ρίτσα Μπιζόγλη: Αγωνία για την ζωή της! Πώς κατέληξε ξαφνικά στο νοσοκομείο;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ρίτσα Μπιζόγλη: Αγωνία για την ζωή της! Πώς κατέληξε ξαφνικά στο νοσοκομείο;

Το χρονικό της φρίκης στην Δραπετσώνα: Βίαζε κατ' εξακολούθηση την κόρη του από τα 11 της χρόνια - Τί κατέθεσε η ανήλικη στους αστυνομικούς (video)

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου στη Δραπετσώνα. Ο 54χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη σήμερα κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την βίαζε από τότε που ήταν 11 ετών.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα (18/10) στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κατηγορούμενος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ' εξακολούθηση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: