Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Αuτός είναι ο οίκος ανοχής που αναγνώρισε το κοριτσάκι – Μέχρι και 80 βιαστές την κακοποίησαν εκεί (video)


Βιασμός 12χρονης: Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη από τον Κολωνό.


Διαφ.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν εντατικές την ώρα που το κοριτσάκι έχει δώσει συγκλονιστική κατάθεση αναφορικά με το πώς ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και την εκμεταλλευόταν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στον Κολωνό, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

«Καιρική ανατροπή και βροχές μόνο...» - Ρίχνει τους τόνους ο Γιάννης Καλλιάνος

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Καιρική ανατροπή και βροχές μόνο...» - Ρίχνει τους τόνους ο Γιάννης Καλλιάνος

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποκάλυψη «βόμβα» - Βρέθηκαν φωτογραφίες στο κινητό του 53χρονου από τους βιασμούς του παιδιού (video)

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Βεβαίως περιμένουμε κι άλλες συλλήψεις. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μιλήσει τουλάχιστον για 11 ονόματα από αυτούς οι οποίοι βίασαν το κοριτσάκι, έκαναν σεξουαλική πράξη μαζί του.

Από εκεί και πέρα βλέπετε ότι έρχονται και μόνοι τους, αυτεπαγγέλτως παρουσιάζονται στη ΓΑΔΑ. Αυτές είναι οι περιπτώσεις των επαφών, είναι οι περιπτώσεις οι οποίοι είτε μίλησαν με τον Μίχο, είτε μίλησαν με την ανήλικη, προφανώς χωρίς να προβούν σε πράξη.

Αυτοί που καταδεικνύονται για πράξη, έχουν μπει στη Μέγγενη, δεν γλιτώνουν με τίποτα, τα στοιχεία συνέχεια εμπλουτίζονται. Θέλουμε να τους ελέγξουμε έναν έναν γιατί δεν ξέρουμε αν έχουν επαφές με το κορίτσι, αν έχουν επαφές με άλλα κορίτσια, μπορεί να έχουν κάνει άλλες ανώμαλες πράξεις με άλλα παιδάκια.

Η εικόνα που έχω είναι ότι θα συλληφθούν όλοι. Εμείς μιλάμε για τουλάχιστον 11 πρόσωπα τα οποία έχουν κάνει αυτή την ειδεχθή πράξη με το αθώο κοριτσάκι. Από εκεί και πέρα αν πάμε προς τα πάνω θα μας το δείξει η έρευνα».

Νεα κατάθεση-σοκ της ανήλικης – «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής»

Κάθε μέρα που περνά, το σοκ για τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Η τρίτη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις Αρχές, παρουσία του ειδικού πραγματογνώμονα ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., είναι η πιο συγκλονιστική όλων, αφού σε αυτή κατά πληροφορίες ανέφερε πως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την εξέδιδε ακόμα και σε οίκο ανοχής. Μάλιστα, απόλυτο αποτροπιασμό προκαλεί η αναφορά της πως ο κατηγορούμενος την υποχρέωνε να έχει επαφές ακόμα και με 5 άντρες μέσα σε μισή ώρα…

Ολα αυτά τη στιγμή που από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκε εντολή για προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν πέσει θύματα μαστροπείας ή άλλων εγκλημάτων και τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης…

Εφιάλτης

Στην κατάθεσή της, η 12χρονη περιγράφει αναλυτικά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Ηλ. Μίχου λέγοντας πως πολλές φορές την είχε οδηγήσει στον οίκο ανοχής, όπου αφού πρώτα την υποχρέωνε σε ερωτικές πράξεις μαζί του, το παιδί εκδιδόταν μέχρι και σε πέντε άνδρες τη φορά, ενώ ο 53χρονος… περίμενε στο αυτοκίνητό του. Πολλές λεπτομέρειες από την κατάθεσή της είναι τόσο αποκρουστικές, που επιλέγουμε να μην τις αναπαραγάγουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί αναφέρθηκε και σε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που την έβγαζε ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος και στη συνέχεια εμπορευόταν στο Διαδίκτυο. Κατά τις ίδιες πηγές, ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. τη ρώτησε αν αυτοί οι άνδρες στον οίκο ανοχής είχαν οποιαδήποτε σχέση με άνδρες με τους οποίους θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές, με το κοριτσάκι να απαντά αρνητικά.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως στον οίκο ανοχής πήγαινε με τα παιδικά της ρούχα, ενώ αναφέρθηκε και στη χρεωστική κάρτα της μητέρας της, όπου «έβαζαν λεφτά κάποια άτομα που πλήρωναν για τις φωτογραφίες». Μια πληροφορία η οποία ενδεχομένως αποδείχτηκε καταλυτική για την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, αφού η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά την τρίτη κατάθεση του ανήλικου παιδιού. Η ίδια η ανήλικη βέβαια ήταν κάθετη και σε αυτή την κατάθεση πως η μητέρα της δεν εμπλεκόταν στον εφιάλτη που ζούσε.

«Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και τη χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω πού βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κάνα δυο ημέρες».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της, η 12χρονη ανέφερε πως είχε η ίδια δώσει το IBAN του λογαριασμού σε «πελάτες», το οποίο βρήκε από το βιβλιάριο της τράπεζας, μετά από καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: