Κολωνός: Στικάκι αλά ελληνικά παpαδόθηκε στην Αστuνομία απο την Πρόεδρο εκδιδόμενων γυναικών για την υποθέση του Ηλία Μίχου – Έγκλημα


Nέα στοιχεία ήρθαν στο φως στην υπόθεση βιασμού που έχει αφήσει την Ελλάδα άφωνη τις τελευταίες μέρες του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό και τον Ηλία Μίχο.


Διαφ.

Ενημερωθείτε επίσης για την απόφαση σοκ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα απο την φυλακή

«Τις 10 τελευταίες μέρες του Οκτώβρη θα έχουμε...»: Τεράστια ανατροπή στον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Τις 10 τελευταίες μέρες του Οκτώβρη θα έχουμε...»: Τεράστια ανατροπή στον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό!

Πριν απο λίγες μέρες, η αυτοαποκαλούμενη ως '' Πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών'', Κωνσταντίνα Καρατζιώτη δήλωσε δημόσια πως έχει στην κατοχή της ένα στικάκι που αποδυκνίει την ενοχή του Ηλία Μίχου καθώς φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του αλλά και του 12χρονου κοριτσιού στο οίκο ανοχής όπου την πήγαινε. Το στικάκι παραδόθηκε στις Ελληνικές Αρχές μάταια όμως, καθώς αντί για αποδικτυκά στοιχεία, το στικάκι περιείχε λίστα με λαϊκά τραγούδια.

Κωσταντίνα Καρατζιώτη στην δημόσια δήλωσή της

Η Ντίνα Καρατζιώτη παρουσιάστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει βίντεο μέσα από τον οίκο ανοχής που διατηρεί στα οποία, όπως υποστήριζε φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη ενώ ανέφερε πως την «εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς». Σύμφωνα με τη γυναίκα δεν ήταν το πρώτο κορίτσι που έφερνε ο 53χρονος στον χώρο που διατηρεί. Απαντώντας δε στο πώς άφηνε να γίνονται τέτοια πράγματα στην επιχείρηση που διατηρεί, η ίδια απάντησε ότι τις στιγμές που γινόταν αυτό, εκείνη απουσίαζε.

Δήλωση τύπου Κωνσταντίνας Καρατζιώτη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

«Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά» έλεγε η Ντίνα Καρατζιώτη. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, το USB δεν είχε παρά λαϊκά τραγούδια και κανένα στοιχείο δε βρέθηκε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού.

Ύστερα απο την σύγχηση που προκάλλεσε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη με τις ψευδής μαρτυρίες και ανακοινώσεις της, η επίσημη πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου, εμφανίστηκε να ξεκαθαρίσει το τοπίο απο τα ψέμματα και τις παρερμηνέυσεις, δηλώνοντας πως η κυρία Καρατζιώτη δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος του Σωματείου. «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια», υπογράμμισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: