Ανατpοπή για τον καιρό από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μετά τις καταιγίδες ποu συνεχίζονται στο επόμενο 24ωρο θα έρθει στην χώρα…»


Ο Γιάννης Καλλιάνος φέρνει μια ακόμη ανατροπή στον καιρό, μιλώντας για τις συνθήκες, που θα έρθουν στην χώρα, μετά τα αρκετά έντονα φαινόμενα που άφησαν πίσω τους καταστροφές.


Διαφ.

Συγκεκριμένα, για σήμερα (18/10) εξαιρετικές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα Επτάνησα και στα ηπειρωτικά τμήματα, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία και Θράκη.

Ποια κακοκαιρία; Καύσωνας στην χώρα! Μετεωρολογική βόμβα από την Χριστίνα Σούζη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ποια κακοκαιρία; Καύσωνας στην χώρα! Μετεωρολογική βόμβα από την Χριστίνα Σούζη!

Για τις περιοχές της Εύβοιας, της Αττικής, του Αιγαίου και της Κρήτης περιμένουμε τοπικές νεφώσεις που ενδεχομένως να δώσουν βροχές.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 – 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία στους 14 – 22 βαθμούς και τους ανέμους στα 5 – 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 22 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 6 μποφόρ.

Οι συνθήκες στις επόμενες μέρςς

Την Τετάρτη (19/10) και την Πέμπτη (20/10), ο καιρός θα βελτιωθεί περαιτέρω, με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τον Σάκη Αρναούτογλου πάντως να σημαίνει συναγερμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: