Γαλλία: Θpήνος για το θάνατο επι σκηνής τοu γνωστού τραγουδιστη Michael Benjamin ''Απαρυγόρητη η έγκυος γυναίκα του'' – Κόσμος


Ο τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός Μichael Benjamin ή αλλιώς Mikaben, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ πάνω στην σκηνή σε συναυλία στο Accor Arena στο Παρίσι που τραγουδούσε με το συγκρότημα Κompa Carimi.


Διαφ.

Δείτε επίσης το «αντίο» της πρώην συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Δεν εφησυχάζει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό: «Παραμένει ο κίνδυνος σε αυτές τις περιοχές για...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δεν εφησυχάζει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό: «Παραμένει ο κίνδυνος σε αυτές τις περιοχές για...»

Ο μόλις 41 ετών Αϊτινός τραγουδιστής, αφότου αισθάνθηκε μια απρόσμενη αδιαθεσία επι σκηνής, έχασε τις αισθήσεις του. Παρόλο που οι πρώτες βοήθειες του χορηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάστασή του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Accor Arena δηλώνοντας σοκαρισμένοι και ανύμποροι να το συνηδειτοποιήσουν.

Σύμφωνα με αρκέτες μαρτυρίες, αμέσως μετά το συμβάν, η συναυλία ακυρώθηκε και η ακολούθησε η εκκένωση του χώρου.

Γεννημένος στο Πορτ-ο-Πρενς το 1981 ο Μίκαμπεν είχε ερμηνεύσει αρκετά επιτυχημένα τραγούδια σε συνεργασία με το συγκρότημα Carimi, μεταξύ των οποίων το «Baby I Missed You» και «Fanm sa Move».

Ο Michael Benjamin την ώρα της συναυλίας

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ξαφνικά καθώς αποχωρούσε από τη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: