Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό – Ραγδαίες εξελίξεις στην uπόθεση: Τέταρτη σύλληψη παιδοβιαστή – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 36χρονος (video)


Σε νέα σύλληψη, την 4η κατά σειρά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.


Διαφ.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι τουλάχιστον μία φορά βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

«Προσοχή τις επόμενες ώρες» - Επανήλθε ανήσυχος ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Προσοχή τις επόμενες ώρες» - Επανήλθε ανήσυχος ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος φέρεται να απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το προφίλ του 33χρονου και ο ρόλος του «Μιχάλη»– Πώς το WiFi «έκαψε» τη μητέρα (video)

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων των βιαστών της 12χρονης από τα Σεπόλια, οι οποίοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας.

Ορισμένα από τα ονόματα αυτών των ατόμων περιέχονται ήδη στη δικογραφία, ενώ οι Αρχές έχουν δείξει ονόματα και φωτογραφίες τους στο παιδί.

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια αρνείται την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Σύμφωνα με MEGA, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν όμως από την έρευνά τους πως η γυναίκα ζητούσε από το παιδί μικροποσά. Η ίδια αντικρούει τον ισχυρισμό υποστηρίζοντας πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και η 12χρονη διαδραμάτιζε το ρόλο του μεταφορέα. Ενα ακόμα στοιχείο που «έκαψε» τη μητέρα είναι οι καταθέσεις στον τραπεζικό της λογαριασμό από τρία άτομα τον περασμένο Ιούλιο, τα οποία φέρονται να έχουν βιάσει τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει με προτροπή του κατηγορούμενου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου. Σε αυτό το σημείο κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το WiFi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ. Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο WiFi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: