Απίστεuτο βίντεο ντοκουμέντο στον Βόλο: Ο Αχιλλέας Μπέος και ένας ακόμη άνδpας πλακώνονται στο ξύλο με οδηγό μηχανής


Ένα άγριο σκηνικό στη μέση του δρόμου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Βόλο με πρωταγωνιστή τον εκλεγμένο δήμαρχο της πόλης και πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέα Μπέο.


Διαφ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του protothema.gr, o δήμαρχος Βόλου ανταλλάζει γροθιές με διερχόμενο μοτοσικλετιστή χωρίς να είναι σαφές πως ξεκίνησε ο καυγάς και πως καταλήγει. Σε κάθε περίπτωση αυτή δεν είναι εικόνα Δημάρχου που υπηρετεί την πόλη του.

Έδωσε μάχη για τη ζωή της, βίωσε την εγκατάλειψη και στο τέλος παντρεύτηκε ξανά: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Κάτια Νικολαΐδου - Δείτε πώς είναι σήμερα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έδωσε μάχη για τη ζωή της, βίωσε την εγκατάλειψη και στο τέλος παντρεύτηκε ξανά: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Κάτια Νικολαΐδου - Δείτε πώς είναι σήμερα

Δείτε το βίντεο:

Ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ μαζί με τον για πολλοστή φορά προκλητικό Αχιλλέα Μπέο υπάρχει ακόμα ένας άνδρας, ο οποίος συμμετέχει στην συμπλοκή με το νεαρό, φωνάζοντας παράλληλα: «ξέρεις που μιλάς ρε;».

Χαμός στον Βόλο: Πολίτες λάμβαναν απειλητικά μηνύματα από τον... δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο - Η ηλεκτρονική απάτη που αποκαλύφθηκε

Σάλος προκλήθηκε στον Βόλο, καθώς πολίτες λάμβαναν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους που παρίσταναν τον... δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο. Μετά από επώνυμες καταγγελίες, τονίζει πως πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη.

Δείτε επίσης: Σοκ στον Βόλο: Μητέρα αναγνώρισε τον γιο της ως δράστη ληστείας

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Ειδικότερα, μετά από επώνυμες καταγγελίες Βολιωτών ότι έλαβαν μηνύματα -και μάλιστα με απειλητικό περιεχόμενο- δήθεν από το προσωπικό e-mail του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με τη διεύθυνση «[email protected]», τονίζεται κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη και πως οι πολίτες δεν πρέπει να δίνουν καμία απολύτως σημασία στα μηνύματα αυτά.

Ήδη ο Αχιλλέας Μπέος έχει αναφέρει το γεγονός στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που κατασκεύασαν και χρησιμοποιούν πλαστό e-mail με το όνομα του δημάρχου Βόλου, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Σημειώνεται πως το επίσημο e-mail του Δημάρχου χρησιμοποιείται μόνο για υπηρεσιακούς λόγους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: