Μακpιά μαλλιά,μούσια και άλλο στύλ: Αγνώριστος σήμερα ο Σταύρος από τη Γενιά των 592 εuρώ


Μακριά μαλλιά,μούσια και άλλο στύλ: Αγνώριστος σήμερα ο Σταύρος από τη Γενιά των 592 ευρώ


Διαφ.

Η Γενιά των 592 ευρώ: Η σειρά αυτή βγήκε στην ελληνική τηλεόραση λίγο μετά αφότου η οικονομική κρίση χτύπησε τη χώρα μας. Οι μειωμένοι μισθοί, το ποσοστό ανεργίας, το αμφίβολο μέλλον των νέων ανθρώπων και πολλά άλλα κοινωνικά ζητήματα ήταν αυτά που πραγματεύονταν με χιουμοριστικό τρόπο.



Έγραψε ιστορία στο Mega: Ο Σταύρος από τη Γενιά των 592 ευρώ

Η «Γενιά των 592 ευρώ» ήταν μια σειρά, που έγραψε την ιστορία της στο Mega, σε μια παραγωγή που ανταποκρινόταν στο πνεύμα της εποχής της οικονομικής κρίσης, χαρίζοντας πολλές στιγμές γέλιου.

Σύμφωνα με την πλοκή, μια παρέα νέων ανθρώπων ζουν στην Ελλάδα της κρίσης του 2010 προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της προσωπικής και οικονομικής τους ζωής. Ο Αλέξης, αρκετά ρομαντικός, εργάζεται σε μία αποτυχημένη διαφημιστική εταιρεία η όποια δεν του προσφέρει τίποτα από άποψη καριέρας. Ο Σταύρος, με υψηλό δείκτη IQ, κάνει διδακτορικό στη φυσική και συγκατοικεί με τον Ουκρανό μετανάστη Μίρι, με τον οποίο είναι εντελώς αντίθετοι σαν χαρακτήρες.

Ο Χαραλάμπης, αιώνιος φοιτητής, δεν τον απασχολούν ιδιαίτερα τα θέματα επιβίωσης, καθώς ζει ακόμη με τους γονείς του. Η Ιωάννα από την Κύπρο, που είχε ως στόχο μέχρι τα 25 της χρόνια να κάνει οικογένεια και καριέρα σαν ψυχολόγος, βλέπει πως ο χρόνος αρχίζει και περνά χωρίς να έχει ακόμη καταφέρει τους στόχους της. Τέλος, η Κατερίνα, με σπουδές νομικής στην Οξφόρδη και το Harvard, επιστρέφει στην Ελλάδα με σκοπό να βρει μία θέση εργασίας αντίστοιχη των σπουδών της άλλα μάταια.

Η ζωή του «Σταύρου» μετά τη σειρά

Θα θυμάστε, ενδεχομένως, τον Σταύρο που ήταν τρομερά έξυπνος και ουσιαστικά… δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν φυσιολογικά. Το ρόλο ενσάρκωσε ο Θοδωρής Αντωνιάδης, ο οποίος μετά την παρουσία του στη σειρά εξαφανίστηκε σχεδόν εντελώς, συμμετέχοντας και το 2014 στο «Ένα μήλο την ημέρα» της ΝΕΡΙΤ και επιστρέφοντας πέρυσι στο «Σ’ αγαπάω μεν αλλά», που προβλήθηκε στο Open κι εκείνος έκανε τον άστεγο. Περισσότερο, βέβαια, τον θυμόμαστε από τις ουκ ολίγες συμμετοχές του στη «10η Εντολή».

Ο ίδιος σήμερα, πάντως, είναι διαφορετικός, έχοντας αφήσει περισσότερο μαλλί και μούσι, αλλά παραμένει γοητευτικός όπως τότε. Όσο για τη δουλειά που κάνει, έχει στραφεί περισσότερο στη σκηνοθεσία, πραγματοποιώντας ιδιαίτερες παραστάσεις, όπου συμμετέχει κιόλας, με μια ηθοποιό που συμμετείχε σε άλλη σειρά μαζί του να είναι διαφορετική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: