Υπο κατάppευση ο πρίγκιπας Χάρι: Τα πρώτα πλάνα λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ – Κόσμος


Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών. Όλη η οικογένεια είναι μαζί ενώ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται από χθες 8/9 στο Κάστρο Μπαλμόραλ Σκωτρία, χωρίς όμως την Μέγκαν Μάρκλ.


Διαφ.

Ο Χάρι αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο για να βρίσκεται με τα άλλα μέλη της οικογένειας ενώ μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα στιγμιότυπό μέσα στο αμάξι, με το χέρι να καλύπτει μέρος του προσώπου του ενώ φαίνεται αρκετά θλιμμένος.

Παράτησε την τηλεόραση αλλά όχι και την υποκριτική: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ανατολή Αθανασιάδου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Παράτησε την τηλεόραση αλλά όχι και την υποκριτική: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ανατολή Αθανασιάδου

Να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε χωριστά από τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος είχε πάει στο Μπαλμόραλ νωρίτερα με αεροπλάνο μαζί με τους θείους του Πρίγκιπα Άντριου και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο.

Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

"Από χτες το απόγευμα...": Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την Βασίλισσα Ελισάβετ (video)

Νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι από χθες 8/9 το βράδυ ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία "έφυγε" σε ηλικία 96 ετών. Όλες οι εκπομπές έχουν τοποθετηθεί στο εν λόγω δυσάρεστο συμβάν, ενώ το ίδιο έκανε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/9. Με την ευκαιρία, δείτε τη sπάνια εξομολόγηση από την Ελένη Μενεγάκη.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τον χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ

«Από χτες το απόγευμα και από την ώρα που έφυγα από εδώ, ήξερα πως η βασίλισσα δεν είναι καλά. Παρότι το ακούσαμε το μεσημέρι, πως τα νέα δεν είναι καλά, δεν πέρασαν δύο ώρες και μάθαμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή.

Ήταν εκείνη που όσα χρόνια ζούσε, ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας και δεν έχει να κάνει με το τι σκέφτεται κάποιος για τη μοναρχία. Δεν θυμάμαι πότε κάποιος άλλος βασιλιάς της Ευρώπης πέθανε, θεωρώ πως το τέλος της Ελισάβετ θα το θυμούνται και οι επόμενες γενιές. Ήταν μια σταθερά σε έναν κόσμο που άλλαξε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στον θάνατο της βασίλισσας αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά την διάρκεια της σημερινής του ραδιοφωνικής εκπομπής τονίζοντας πως δεν τον αφορά η βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και ο ίδιος αναγνωρίζει μόνο μία βασίλισσα, την Ελένη Μενεγάκη, τη βασίλισσα της τηλεόρασης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: