Η πιο εύκολη συνταγή για χειροποίητο παγωτό, με 2 μόλις υλικά! (3 Γεύσεις)
Δείτε πώς θα φτιάξετε σπιτικό παγωτό με μόλις 2 υλικά, χωρίς παγωτομηχανή! Φτιάχνουμε την βασική συνταγή παγωτού και μετά αρωματίζουμε με ότι γεύση επιθυμούμε!
Υλικά
600 ml κρέμα γάλκτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Προετοιμασία: Τοποθετούμε το ζαχαρούχο γάλα στο ψυγείο για 24 ώρες.
Ξεκινάμε χτυπώντας την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί με ένα μίξερ. Στην συνέχεια βγάζουμε το ζαχαρούχο από το ψυγείο και το ενσωματώνουμε στην κρέμα μας. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και η κρέμα μας να είναι έτοιμη!
Τώρα που έχουμε έτοιμη την βάση του παγωτού μας μπορούμε να του προσθέσουμε ότι γεύση εμείς θέλουμε! Μπορούμε να αρωματίσουμε με βανίλιες, κακάο, μπισκότα (ασφαλείς επιλογές) ή ότι άλλο μας αρέσει.
Βάζουμε το παγωτό σε σκεύος με καπάκι, το οποίο να κλείνει αεροστεγώς και το αποθηκεύουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες ή κατά την διάρκεια της νύχτας.
Δείτε ενδεικτικά 3 γεύσεις αυτού του παγωτού και όλη την διαδικασία εκτέλεσης στο βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή