"Τίποτα δεν είναι τέλειο, αν δεν είναι παράνομο" – Τράπερ μπαίνει παράνομα σε περιπολικό για να γυρίσει βίντεο κλιπ


Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το tik tok, στο οποίο ένας νεαρός τράπερ, καταγράφεται από το φακό να μπαίνει μέσα σε ένα άδειο περιπολικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στη πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία για κακοποίηση της συντρόφου του.


Διαφ.

Στη λεζάντα του ο τράπερ έγραψε: «Τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν είναι παράνομο» ενώ το τραγούδι μιλάει για ναρκωτικά.

Survivor spoiler 07/07: Λένε ήδη το «ναι» και ξαναπάνε Άγιο Δομίνικο - Μπαίνουν στο Survivor All Star Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 07/07: Λένε ήδη το «ναι» και ξαναπάνε Άγιο Δομίνικο - Μπαίνουν στο Survivor All Star Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας

Ο τράπερ, σύμφωνα με το EviaThema, εμφανίζεται να ανοίγει ανενόχλητος την πόρτα του περιπολικού και να κάθεται στην θέση του οδηγού. Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο τράπερ μπήκε στο περιπολικό έχοντας εξασφαλίσει κάποια άδεια και αν όχι, πού ήταν οι αστυνομικοί την ώρα που εκείνος μπήκε στο περιπολικό.

Χυδαίο ξέσπασμα από Light για Θέμη Αδαμαντίδη: «Τους γλείφετε τα α@@@@ - Δεν έχω δει κανένα hashtag #cancel_λαϊκους» (video)

Ξέσπασε ο τράπερ Light μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του το Instagram, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τράπερ κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι τόσα χρόνια αποκρύπτουν τις ειδήσεις για κακουργηματικές πράξεις άλλων καλλιτεχνών, εκτός της τραπ, οι οποίοι όπως λέει κάνουν πολύ χειρότερα και μένουν ατιμώρητοι.

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

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ@#ντοκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς.

Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα» κατήγγειλε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε.

«Πάρτε μου τώρα ένα τσι#$%κι, γ#$% τις μάνες σας» καταλήγει στο βίντεό του ο Light.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα»: Μαινόμενος Αλέξης Κούγιας – Αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο συντρόφους!

Παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την υπόθεση ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη. Θυμίζουμε ότι με μία από τις δύο, ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας. Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα». «Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: