Survivor spoiler 04/07: Ούτε Σοϊλέδης ούτε Ασημίνα! Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που περνά απευθείας στον ημιτελικό του Survivor 5 και πάει για την κούπα


Survivor spoiler: Η στιγμή της αλήθειας έφτασε! Το Survivor 5 σε δύο μόλις μέρες (6/7) θα ρίξει αυλαία και ήδη γνωρίζουμε την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης, με το κοινό πια να αποφασίζει, αν και δεν έχουν τελειώσει οι εκπλήξεις, που μας επιφυλάσσει.


Διαφ.

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και η Μαίη Εμμανουηλίδου θα διαγωνιστούν στο Γαλάτσι ενώπιον του κόσμου, που θα παρευρεθεί εκεί, με στόχο τίποτα λιγότερο από την νίκη και τα 100.000 ευρώ, που θα «φουσκώσουν» τους λογαριασμούς τους εκτός όσων ήδη έχουν αποταμιεύσει με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Η μεγάλη πλάνη: Έχετε καταλάβει ποια είναι η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Η μεγάλη πλάνη: Έχετε καταλάβει ποια είναι η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Και, κάπου εκεί, μπορούμε να περιμένουμε μεγάλες ανατροπές. Είναι γνωστό, ότι ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο επικρατέστερος για τη μεγάλη νίκη στο Survivor. Από τότε, δε, που το Survivor έγινε ατομικό, είναι μετρημένες κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις, όπου ο νικητής ήταν άλλος πέραν του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσες άκρες έχει το «πακέτο», ώστε να φτάσει μέχρι την νίκη σε μια πέμπτη σεζόν του ριάλιτι, όπου οι ίντριγκες και οι εντάσεις για άλλη μια φορά δεν έλειψαν.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που περνά απευθείας στον ημιτελικό κερδίζοντας τον Σοϊλέδη

Η πολλή σιγουριά, όμως, έναν άνθρωπο μπορεί να τον κάνει σε μια στιγμή να... προσγειωθεί απότομα. Να βλέπει, δηλαδή, αυτό που θεωρεί δεδομένο να μην πραγματοποιείται τελικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να «κυνηγά», ώστε να προλάβει να φτάσει μέχρι το στόχο του. Και αυτό θα συμβεί με τον Σοϊλέδη λίγες ώρες πριν από τον τελικό.

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

Σήμερα (4/7), λοιπόν, έχουμε έναν τελευταίο αγώνα και δεν πρόκειται για έπαθλο, αλλά κατάταξης, στις τελευταίες ώρες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Και νικητής δε θα είναι, όπως όλοι θα περίμεναν, ο Άρης. Απεναντίας, ο Στάθης Σχίζας παίρνει το έπαθλο και θα βρεθεί απευθείας στον ημιτελικό, με έναν ακόμη αγώνα κατάταξης να ακολουθεί, ώστε να υπάρξει και δεύτερος που θα πάει στον ημιτελικό, με αποτέλεσμα οι άλλοι δύο να παλέψουν για την τρίτη καρέκλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: