Τραγωδία στην Εύβοια: Θρήνος για τον 13χρονο ποδοσφαιριστή! «Μετά από μιάμιση ώρα ΚΑΡΠΑ δυστυχώς δεν καταφέραμε…» – Δραματική περιγραφή γιατρού (photo)


Τραγωδία στην Εύβοια: Σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 13χρονου ποδοσφαιριστή από την Καλλιθέα είναι η οικογένειά του και οι φίλοι του, οι οποίοι τον είδαν να λιποθυμάει καθώς έτρεχε να πιάσει την μπάλα στο γήπεδο, σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Γυμνό της Ερέτριας, την Παρασκευή το μεσημέρι.


Διαφ.

Στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής και αμέσως δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας. Ο 13χρονος διασωληνώθηκε, οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο κάτι τέτοιο αποδείχθηκε αδύνατο.

Νεκρός ηθοποιός από τους "Δύο Ξένους" -  Μαύρο Σαββατοκύριακο στην ελληνικη showbiz

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νεκρός ηθοποιός από τους "Δύο Ξένους" - Μαύρο Σαββατοκύριακο στην ελληνικη showbiz

Το άτυχο παιδί, σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook της Αθλητικής Ακαδημία Ερέτριας, ήταν παίκτης των ομάδων υποδομής του ΠΑΟ Ρουφ, που είχαν πάει στην Εύβοια για το καλοκαιρινό τουρνουά στην Ερέτρια.

«Λόγω του τραγικού συμβάντος πού έγινε στο γήπεδο της Γυμνού, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή ένα νέο παιδί, της ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και στην ομάδα του», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ανάρτηση για το 13χρονο νεκρό ποδοσφαιριστή στην Ερέτρια

Δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον 13χρονο στη ζωή, παρά τη μιάμιση ώρα ΚΑΡΠΑ

Ένας από τους γιατρούς που έπεσαν πάνω από τον 13χρονο με στόχο να του σώσουν τη ζωή, ήταν ο Γιώργος Ζέρβας, ο οποίος προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του Facebook, μέσω της οποίας περιέγραψε την αγωνιώδη προσπάθεια που έκανε με τους συναδέλφους του. Μάλιστα, όπως αναφέρει, επί μιάμιση ώρα του έκαναν ΚΑΡΠΑ, προκειμένου να τον επαναφέρουν.

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

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Με τους συναδέλφους μου σήμερα ζήσαμε μια πρωτόγνωρη, δυσάρεστη εμπειρία… Μετά από μιάμιση ώρα ΚΑΡΠΑ δυστυχώς δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε στη ζωή έναν 13 χρόνο αθλητή… Ένα παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Καταλαβαίνουμε ό,τι μπροστά στη αξία της ανθρώπινης ζωής όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες… Ειδικά στον δύσκολο καιρό της πανδημίας, συνεχίζουμε όλες μας τις δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στον τακτικό και σχολαστικό προληπτικό έλεγχο!!!».

Ανάρτηση Ζέρβα για τον θάνατο του 13χρονου ποδοσφαιριστή στην Ερέτρια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: