Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ξέρει ότι η γυναίκα του δολοφόνησε τα παιδιά του!» – Μαρτυρίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη για την ψυχολογία του (Video)


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι νέες εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες καθώς το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών ήρθε να τα ανατρέψει όλα, θεωρώντας πια πως η Ίριδα και η Μαλένα βρήκαν τέλος μετά από ασφυξία, που υπέστησαν! Ενώ, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά για το πόρισμα «κόλαφο»!


Διαφ.

«Ξέρει ότι η γυναίκα του δολοφόνησε τα παιδιά του!» – Μαρτυρίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη για την ψυχολογία του

Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με τη συνεργάτη του «Πρωινού» Κέλλυ Χεινοπώρου, ανεβοκατεβαίνει Αθήνα-Πάτρα και προσπαθεί να μην τον δουν στην Πάτρα. Επισκέπτεται συχνά τα μνήματα των παιδιών του και ενημερώνεται από τις εκπομπές καθώς δεν έχει άλλο τρόπο.

Survivor trailer 23/06: Βόμβα μεγατόνων! Αποχωρεί η Σταυρούλα από τo Survivor 5;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 23/06: Βόμβα μεγατόνων! Αποχωρεί η Σταυρούλα από τo Survivor 5;

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως θα υποστηρίξει και την κατηγορία για Μαλένα κα Ίριδα, είναι συντετριμμένος κα πια ξέρει πως η γυναίκα του δολοφόνησε και τα τρία τους παιδιά.«Αρχές Φλεβάρη δε γνώριζε τίποτα, πλέον δε ξαφνιάστηκε απλά είναι συγκλονιστικό να το βλέπεις και γραμμένο».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια;» - Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κριτική!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου από το παρελθόν, ενώ η δική της Μαλένα είχε φύγει από τη ζωή, εντόπισαν στο «Πρωινό», στον ΑΝΤ1. Σχεδόν απόλυτη για την αθωότητα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε την Τρίτη (21/6) στη ΓΑΔΑ και στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας.

Έγραφε τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Χωρίς γάλα δίδυμα κοριτσάκια στην Αγιά. Πατέρας και μάνα άνεργοι επί δύο χρόνια. Βλέπω αυτό το ποστ τρεις ημέρες τώρα. Και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι καιόλας… με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια;;;

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

Δεν ήξεραν τι περίμενε αυτούς και τα μωρά;;; Δεν λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω… αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για μένα είναι έγκλημα… εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παράλογη τελικά;;;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: