Η γατούλα που έχασε τα χείλη της μετά από ηλεκτροπληξία περίμενε μια αγαπημένη οικογένεια εδώ και χρόνια


Η γατούλα που έχασε τα χείλη της μετά από ηλεκτροπληξία περίμενε μια αγαπημένη οικογένεια εδώ και χρόνια


Διαφ.

Οι γάτες από τη φύση τους είναι πολύ παιχνιδιάρικες. Και συχνά έχουν προβλήματα με αυτό, ακριβώς όπως μια γάτα που έχει παραμορφώσει το στόμα της δαγκώνοντας αυτό που δεν πρέπει.



Η Φελίσια είναι ένα ενεργητικό και ανήσυχο γατάκι που, παρόλο που είναι δέκα ετών, εξακολουθεί να είναι ανήσυχο και περίεργο για τα πάντα γύρω της. Η Felicia ζει στο καταφύγιο «Griffin Pond Animal Shelter», όπου οι εθελοντές τη φροντίζουν και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να την υιοθετήσει μια οικογένεια το συντομότερο δυνατό.

Η περίπτωσή της είναι πολύ ιδιαίτερη: σε μια από τις πολλές στιγμές παιχνιδιού της, η Φελίσια δάγκωσε ένα καλώδιο ρεύματος, έχοντας τη μεγάλη ατυχία να χάσει το πάνω και μέρος του κάτω χείλους της σε επαφή με το ρεύμα.

Το γατάκι βρίσκεται στο καταφύγιο εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα που εργαζόταν εκεί αποφάσισε να πει την ιστορία για να κάνει γνωστή την περίπτωσή της και να την αγαπήσει και να την υιοθετήσει μια οικογένεια.

Δυστυχώς, λόγω του προβλήματός της, πολλοί άνθρωποι δεν τη συμπαθούν με αποτέλεσμα να μην τολμήσει κανείς να συμπληρώσει τις φόρμες υιοθεσίας.

Δεκάδες γάτες έχουν φτάσει μετά από αυτήν στο καταφύγιο τα τελευταία χρόνια, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τη Felicia. Είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της για πολλά χρόνια, παρακολουθώντας το πέρασμα του χρόνου. Είναι καιρός να επιστρέψει η ζωή της στο φυσιολογικό.

Ο καημένος ο γάτος έχει αρθρίτιδα στους γοφούς του, χρειάζεται μια ελεύθερη ζωή και την αγάπη κάποιων ανθρώπων.

«Είναι 10 ετών και ανέχεται τις άλλες γάτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν τα πάει καλά με σκυλιά ή μικρά παιδιά γιατί γίνεται λίγο νευρική. Έχει αρθρίτιδα στους γοφούς της και το να κάθεται σε ένα κλουβί δεν τη βοηθάει καθόλου, οπότε αν κάποιος μπορεί να εκτιμήσει όλη την αγάπη που έχει να προσφέρει, θα χαρεί πολύ να γίνει η καλύτερη φίλη του νέου ιδιοκτήτη της», έγραψαν οι εκπρόσωποι του το καταφύγιο.

«Αυτό το φιλικό και γλυκό κοριτσάκι ονομάζεται Φελίσια, τα πάει καλά με άλλες γάτες. Μάλιστα, πριν από χρόνια θα πέθαινε παραλίγο μασώντας ένα καλώδιο, γι’ αυτό και το στόμα της είναι έτσι. Δεν έχει πρόβλημα να φάει», προσθέτουν οι υπάλληλοι του καταφυγίου.

Οι χρήστες των social media εξέφρασαν αμέσως την υποστήριξή τους στο αξιολάτρευτο γατάκι.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι σύντομα θα βρει σπίτι και οικογένεια για να την υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες όπως της αξίζει, ώστε τα τελευταία της χρόνια να περιτριγυρίζονται από αγάπη», έγραψε ένας χρήστης του Διαδικτύου.

Πολύ σύντομα, η Felicia θα βρει ανθρώπους που θα δουν πραγματικά πόσο όμορφη και πολύτιμη είναι και θα της δώσουν τη ζωή που της άξιζε εδώ και καιρό.

Κανένα ζώο δεν πρέπει να κρίνεται από την εμφάνισή του ή τη φυσική του κατάσταση, όλα αξίζουν την ίδια ευκαιρία να νιώσουν ότι αγαπιούνται και προστατεύονται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: