Αυτές οι 5 τροφές είναι θανατηφόρες – Οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε στις κουζίνες μας – Ομορφιά & Υγεία


Υπάρχουν κάποιες τροφές που είναι τοξικές και επικίνδυνες. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει παρακάτω μια λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε, όπως έκανε και χθες με τις υπερτροφές.


Διαφ.

Παρακάτω, έχουμε βρει 5 τρόφιμα που αγοράζουμε όλοι μας από το σούπερ μάρκετ, τα οποία “καταστρέφουν” την υγεία μας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να τα πετάξετε από τα ντουλάπια σας.

Πέθανε ο Γιάννης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές της σειράς

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πέθανε ο Γιάννης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές της σειράς

Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα

Ραβέντι

Το Ραβέντι περιέχει οξαλικό οξύ που μπορεί να είναι ο λόγος για τη δημιουργία πετρών στα νεφρά. Αρκούν περίπου 5 κιλά αυτού του φυτού για να είναι θανατηφόρα, ακόμη και πολύ μικρότερες ποσότητες μπορεί να είναι η αιτία για σοβαρά προβλήματα.

Μοσχοκάρυδο

Αυτές οι 5 τροφές είναι θανατηφόρες - Οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε στις κουζίνες μας

Το Μοσχοκάρυδο είναι, στην πραγματικότητα, ένα παραισθησιογόνο και η πρόσληψη 5,5 γραμμαρίων μπορεί να είναι ο λόγος για κράμπες, ενώ 8 γρ. μπορεί να προκαλέσουν μια κρίση. Η κατανάλωση ενός μοσχοκάρυδου, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε ψύχωση.

Πατάτες

Πόσες φορές έχετε αγοράσει πατάτες με πράσινο δέρμα; Τα Glycoalkaloids, που περιέχουν, θα μπορούσαν να είναι η αιτία για τη διάρροια ή ακόμα και κώμα και θάνατο. Ανακαλύπτονται στα φύτρα πατάτας και το πράσινο δέρμα της πατάτας.

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

Αμύγδαλα

Αυτές οι 5 τροφές είναι θανατηφόρες - Οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε στις κουζίνες μας

Υπάρχουν δύο είδη αμυγδάλων, τα πικρά και τα γλυκά. Αυτοί με την πικρή γεύση έχουν υψηλότερες ποσότητες υδροκυανίου. Η κατανάλωση 7 έως 10 από αυτά τα αμύγδαλα μπορεί να είναι ο λόγος για σοβαρά προβλήματα σε ενήλικες και στην πραγματικότητα, μπορεί να αποβεί μοιραία για τα παιδιά.

Τόνος

Ο τόνος είναι επικίνδυνος επειδή δεν έχει την ικανότητα να απορροφά τον υδράργυρο στη σάρκα του, και όταν ο υδράργυρος καταναλώνεται μέσω των τροφίμων, και είτε θα αφαιρεθεί μέσω των νεφρών μας, ή θα πάει στον εγκέφαλο μας, όπου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: