Πολυτάλαντος ο Γιώργος Λιάγκας: Σε αυτή την πασίγνωστη σειρά έχει παίξει ως ηθοποιός (Video)


Από τη δημοφιλή δραματική σειρά «Το Νησί» έχει περάσει ο Γιώργος Λιάγκας. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος πριν λίγες μέρες στο «Πρωινό».


Διαφ.

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έχει παίξει στη δραματική σειρά του MEGA, που προβλήθηκε τη σεζόν 2010-2011 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Survivor trailer 13/6: «Survivors σας καλωσορίζω πλέον...» - Ανατροπή από Λιανό (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 13/6: «Survivors σας καλωσορίζω πλέον...» - Ανατροπή από Λιανό (Video)

Δείτε επίσης: Απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα - Πήγε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον Τζόρτζεβιτς! (video)

Όπως σημείωσε, υποδύθηκε έναν από τους λεπρούς που βρίσκονταν στη Σπιναλόγκα.

«Το ξέρετε ότι έχω παίξει στο “Νησί;”», ρώτησε αρχικά τους συνεργάτες του, οι οποίοι έμειναν άφωνοι.

Και πρόσθεσε: «Στην πρεμιέρα που είχαμε κάνει στο MEGA ήταν καλεσμένοι οι δύο πρωταγωνιστές του “Νησιού”, η Λέχου και ο Μάινας. Εγώ είχα πάει 5 μέρες στην Κρήτη, κάνοντας ρεπορτάζ και μιλώντας με όλους τους συμμετέχοντες στο Νησί. Εκεί ήταν και ο Παπαδουλάκης και με είχαν μεταμφιέσει σε λεπρό, δίχως να αναγνωρίζομαι και μου λέει: Φόρα μια κάπα και μπες στο γύρισμα μέσα ως κομπάρσος’. Ήταν μια θεατρική παράσταση στο νησί και μπήκα και έκανα γύρισμα. Κάποιο πλάνο θα υπάρχει».

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

Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε!»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο «Πρωινό» μίλησε η μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας στοιχεία για την συμπεριφορά της. Παράλληλα, μία εξέλιξη «θρίλερ» είχαμε με την «εμπλοκή» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην υπόθεση της Πάτρας.

Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας περιγράφει πως τους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν.

«Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα πω εγώ στον τάδε, τι έχει γίνει. Μετά, όταν της είπε ότι «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», του λέει «μην με αφήνεις, θα κόψ…».

Θα κάνει μια απόπειρα, μην πω τώρα τις λεπτομέρειες τι θα ‘κανε… Ότι θα αυτοκτονούσε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τρελά πράγματα! Με τον μόνο που τα είχε καλά, απ’ ό,τι θυμάμαι που μας είπε, μόνο με την αδελφή της.

Όταν ερχότανε στο σπίτι, μια σου λέω είχε τσακωθεί με τη μάνα της, τον πατέρα της, τον πατριό της, δεν την καταλαβαίνουνε… δεν την κάνουνε…

Είχε νεύρα, δηλαδή και με το παιδί μου, πολλά νεύρα, πολλά νεύρα!», λέει η μητέρα του πρώην συντρόφου της Ρούλας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα και είπε:

«Θα πω κάτι χοντρό και δεν επιτρέπεται. Ε, παιδιά, καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά! Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: