Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr


Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.


Διαφ.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση… εσείς απολαύστε το!

Survivor trailer 12/06: Σε τραγική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Στην έξοδο από το Survivor 5;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 12/06: Σε τραγική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Στην έξοδο από το Survivor 5;

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο να δοκιμάσεις vegan πιάτα στο Mama Tierra, στην οδό Ακαδημίας 84.

Διεθνής κουζίνα για vegetarian και vegan γαστρονομία... μία επιλογή που θα σίγουρα θα λατρέψεις. Νόστιμες σαλάτες, ευχάριστος χώρος και ιδιαίτερες γεύσεις. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ μερικά ακόμα vegan μαγαζιά για φαγητό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mama tierra (@mamatierra_restaurant)

Bar

Αν σήμερα έχεις όρεξη για ένα γευστικό και δρoσιστικό cocktail, το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το Mr. Peacock, στο Χαλάνδρι, στην οδό Κατσουλιέρη 7.

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

Το Mr. Peacock έχει έναν από τους πιο ωραίους κήπους του Χαλανδρίου. Ξεχωρίζει για τα πεντανόστιμα pancakes του και τα γευστικά cocktails του, για τα οποία έρχεται κόσμος από όλα τα σημεία της Αθήνας. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Χαλάνδρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR PEACOCK (@mrpeacock.athens)

Θέατρο

Τι καλύτερο από μία ωραία θεατρική παράσταση για να περάσεις το βραδάκι σου. Για την Κυριακή το Athensmagazine.gr, προτείνει το έργο "Τρομεροί Γονείς".

Το έργο του Ζανκοκτώ «Τρομεροί Γονείς» ανεβάζει η Αναστασία Παπαστάθη στο θέατρο RADAR σε μια καινούργια προσέγγιση όπου η δράση του έργου μεταφέρεται από το Παρίσι του 1938 (χρονιά που γράφτηκε το έργο) στην Αθήνα τουσήμερα.

Ένα έργο για τις οικογενειακές σχέσεις, για την δύναμη του έρωτα και την ατομική ελευθερία.

Υπόθεση

Η μάνα αποξενωμένη από τον άντρα της, έχει εξαρτηθεί από τον γιο της.

Η ανύπανδρη αδερφή της που ζει μαζί τους έχει αναλάβει να τους συντηρεί αφού κανείς δεν εργάζεται σε αυτό το σπίτι και εκείνη είναι η μόνη που μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία από την κληρονομιά που άφησε ο πλούσιος θείος στις δυο αδερφές.

Όλα δείχνουν ισορροπημένα σε αυτή την οικογένεια.

Η διαβητική μάνα χειραγωγεί μέσω της αρρώστιας της και της κυκλοθυμίας της, η θεία ελέγχει με την εξουσία του χρήματος και την εμμονή της για την τάξη και ο μπαμπάς καλύπτει την μοναξιά του με μικρές αποδράσεις σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Τι γίνεται όμως όταν ο γιος ερωτεύεται και θέλει να σπάσει τα δεσμά της οικογένειας;
Πως θα το διαχειριστεί αυτό η μάνα που χάνει τον γιο της;
Και ο κρυφός έρωτας της θείας για τον άντρα της αδερφής της θα εκδηλωθεί;

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Σινεμά

Για τους λάτρεις του σινεμά, το Athensmagazine.gr, προτείνει την ταινία "Χαμένες Ψευδαισθήσεις".

Υπόθεση:

Στις αρχές του 19ου αιώνα, ένας νεαρός ποιητής από την επαρχία φτάνει στο Παρίσι, αποφασισμένος να κατακτήσει λογοτεχνικά την Πόλη του Φωτός.

Trailer:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: