Χαμός σε γάμο: Η νύφη κουτούλησε τον κουμπάρο – Funny-Περίεργα


Η ευτυχέστερη ημέρα για ένα ζευγάρι, είναι η ημέρα του γάμου, ωστόσο όλα πήγαν… λάθος για ένα ζευγάρι από την Μεγάλη Βρετανία καθώς η νύφη κουτούλησε τον κουμπάρο!


Διαφ.

Διαφ.

Πριν πάει ο νους σας στο κακό, να σημειώσουμε πως δεν υπήρξε καμία κόντρα ανάμεσα στους δυο ωστόσο στην δεξίωση του γάμου, πήγαν τα πάντα λάθος, σε βαθμό που χρειάστηκε ασθενοφόρο!

Survivor spoiler 12/06: Ανατροπή! Είπε το ΝΑΙ και επιστρέφει στο Survivor o Γιώργος Κατσαούνης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 12/06: Ανατροπή! Είπε το ΝΑΙ και επιστρέφει στο Survivor o Γιώργος Κατσαούνης!

Η Katie Barrier, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς ωστόσο κατέληξε με το μάτι μαυρισμένο και φυσικά έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά καθώς αποφάσισε να εξιστορήσει τα όσα έγιναν στην δεξίωσή της.

«Ο κόσμος με ρωτάει πως βρέθηκα με μαυρισμένο μάτι τη νύχτα του γάμου μου. Είναι πάρα πολύ απλό. Πολύ αλκοόλ, ένα ξέφρενο πάρτι και ένας σύζυγος ο οποίος πίστευε πως είναι ο Πάτρικ Σουέιζι στο Dirty Dancing», ξεκίνησε η εξομολόγηση της Katie.

Στο σημείο αυτό να σας πούμε πως ο θρυλικός ηθοποιός, είχε σηκώσει την συμπρωταγωνίστριά του στα χέρια. Και αυτό προσπάθησε να κάνει και ο άντρας της Katie, ωστόσο σύντομα κατάλαβε πως ήταν κακή ιδέα…

Χαμός σε γάμο: Η νύφη κουτούλησε τον κουμπάρο

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

Το κεφάλι της συζύγου του χτύπησε με εκείνο του κουμπάρου και φυσικά ο γάμος πήρε λάθος τροπή…

Το… λάφυρο της βραδιάς για τη νύφη!

Χαμός σε γάμο: Η νύφη κουτούλησε τον κουμπάρο

Η Katie μέσα από το TikTok δεν δίστασε να δείξει τι συνέβη.

Χαμός σε γάμο: Η νύφη κουτούλησε τον κουμπάρο

Και φυσικά έγινε viral!

Χαμός σε γάμο: Η νύφη κουτούλησε τον κουμπάρο

Προφανώς θα θυμάται για πάντα τη νύχτα του γάμου της αλλά για λάθος λόγους!

25χρονη νύφη με καρκίνο παντρεύτηκε στο νοσοκομείο - Πέθανε μόλις ένα μήνα μετά το γάμο (Video)

25χρονη νύφη με καρκίνο παντρεύτηκε στο νοσοκομείο. Πέθανε μόλις ένα μήνα μετά το γάμο. Η 25χρονη Τας Γιανγκ στην αρχή ένιωσε έντονο πόνο στα πλευρά, αφού σήκωσε κάποιες βαριές κούτες, τον περασμένο Δεκέμβρη. Όμως ο πόνος επέμεινε και τον Μάη η νεαρή κοπέλα τελικά διαγνώστηκε με καρκίνο. Ενώ, ένας 35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι. Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Ο τότε απλά σύντροφός της, ο 33χρονος Σάιμον Γιανγκ, μόλις έμαθε ότι η κοπέλα του πάσχει από σάρκωμα κυττάρων ατράκτου της έκανε αμέσως πρόταση γάμου, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά αφότου βγήκε η διάγνωση.

Είχαν γνωριστεί μόλις πέρσι τον Ιούλη κατά τη διάρκεια ραντεβού στα τυφλά και τελικά παντρεύτηκαν 4 μέρες αφού βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τας, χάρη σε ειδική άδεια από το νοσοκομείο του Σαουθάμπτον.

Σκόπευαν στον μήνα του μέλιτος να παρακολουθήσουν το Βόρειο Σέλας, αλλά μιας κι αυτό ήταν αδύνατομ, ο Σάιμον τα πρόβαλε στο ταβάνι του θαλάμου του νοσοκομείου.

Η Τας πέθανε μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 25 Ιούνη, με τον Σάιμον να μην λείπει στιγμή από το πλευρό της.

Posted by Simon Young on Friday, July 17, 2020

«Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την κάθε στιγμή που είχαμε. Η μέρα του γάμου μας ήταν στ’ αλήθεια η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» ανέφερε ο Σάιμον στη βρετανική «The Sun».

Posted by Simon Young on Monday, May 25, 2020

«Επειδή εκείνη την ημέρα δεν μας ένοιαζε για τη διάγνωση της Τας. Παντρευόμασταν και μόνο αυτό είχε σημασία» είπε ο συντετριμμένος σύζυγος.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο στο πρόσωπό της».

Dear friends and family, I have some heartbreaking news to share. This message is from myself and the Longhurst family....

Posted by Simon Young on Thursday, June 25, 2020

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: