Πείτε «bye-bye» στις κατσαρίδες: Το μοναδικό τρόφιμο που μπορεί να τις «εξαφανίσει» σε δευτερόλεπτα!


Υπάρχουν μερικά «κατοικίδια» που ενώ τα συναντάει κανείς σχεδόν σε κάθε σπίτι, θεωρούνται ανεπιθύμητα από τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους των σπιτιών και όχι άδικα.


Διαφ.

Διαφ.

Πρόκειται για τις γνωστές αντιπαθητικές κατσαρίδες. Έτσι και τις αποκτήσετε είναι δύσκολο να τις ξεφορτωθείτε. Από τη στιγμή που θα δείτε κατσαρίδα στο χώρο που ζείτε, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και άλλες που δε φαίνονται. Πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα εναντίον τους αρχίζοντας από αυτές που έχετε εντοπίσει.

Survivor spoiler 09/06: Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor 5! Ανακοινώνεται άμεσα η αποχώρησή της

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 09/06: Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor 5! Ανακοινώνεται άμεσα η αποχώρησή της

Δείτε επίσης: Ολική απαλλαγή από κατσαρίδες: Αυτό είναι το εντομοαπωθητικό μείγμα που θα σας σώσει

Κάτι που είναι άγνωστο ακόμα και σε μερικές σκληροπυρηνικές νοικοκυρές και όχι μόνο, είναι πως υπάρχει ένα και μόνο τρόφιμο, σχεδόν καθημερινό, το οποίο μπορεί να τις εξαφανίσει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα;

κατσαρίδα στη μπανιέρα

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το αγγούρι!

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

Ποιος είπε πως τα αγγούρια είναι μόνο για τη σαλάτα σου; Η μυστική αυτή συνταγή μας για να γίνει πράξη χρειάζεται πέρα από αγγούρι και αλουμινόχαρτο! Χρησιμοποίησε το κουτί του για να τοποθετήσεις στο εσωτερικό του μαζί με λίγο αλουμινόχαρτο και μερικά κομμάτια ή φλούδες αγγουριού! Άφησέ το σε ένα στρατηγικό σημείο του σπιτιού σου για να κάνει τα μαγικά του, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

κατσαρίδα αγγούρι

Οι χυμοί που το αγγούρι διαθέτει θα αντιδράσουν με το αλουμίνιο και θα δημιουργήσουν το τέλειο δόλωμα! Οι κατσαρίδες δε θα μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά του. Θα μπουν στο κουτί, βάζοντας άθελά τους τέρμα στη ζωή τους!

Δε θα τις ξαναδείτε μπροστά σας: Πετάξτε αυτό το υλικό από το σπίτι - Προσελκύει όλες τις κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες είναι πολύ ανεπιθύμητες στο σπίτι μας. Έρχονται απρόσκλητες και όσο και αν θέλουμε να τις διώξουμε δεν θα το καταφέρουμε αποτελεσματικά, αν δεν μάθουμε τα μυστικά για να μην πλησιάζουν.

Πέρα από αυτά τα μυστικά όμως, υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας. Συγκεκριμένα, υπάρχει κάτι που όλοι έχουμε μέσα στην κουζίνα μας και προσελκύει τις κατσαρίδες. Ο λόγος για τις σακούλες. Ναι καλά διαβάσατε! Ίσως να μην το περιμένατε, αλλά οι σακούλες προσελκύουν κατσαρίδες, γι' αυτό φροντίστε να μην τις αποθηκεύετε μέσα στην κουζίνα σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: