Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου και θα παίζονται για λίγες μόνο μέρες – Θέατρο


Τι καλύτερο από ένα βραδάκι σε θέατρο; Το θέατρο διασκεδάζει την ψυχή σου, σε ξεκουράζει και σε αναζωογονεί. Το Athensmagazine.gr, σου προτείνει 4 θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν να παίζονται σήμερα και για λίγες μόνο ημέρες.


Διαφ.

Παράλληλα, το Release Athens 2022, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του καλοκαιριού ξεκινά.

Survivor spoiler 07/06: Μακελειό με την Ασημίνα στην παραλία! Η παραγωγή τη γλίτωσε από τα χέρια Σταυρούλας και Μαίης

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 07/06: Μακελειό με την Ασημίνα στην παραλία! Η παραγωγή τη γλίτωσε από τα χέρια Σταυρούλας και Μαίης

Backpack

104 - Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Ένα φαινομενικά χαμένο σακίδιο σε ένα σταθμό του μετρό γίνεται η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια ένοχα μυστικά και τρομακτικές αλήθειες. Η ΓΥΝΑΙΚΑ (Φαίη Ξυλά) η παραλήπτρια και ο ΑΝΔΡΑΣ (Χρήστος Σπανός) ο κομιστής, τελείως άγνωστοι μεταξύ τους, ταυτίζονται με όσα έρχονται στο φως, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Παραστάσεις: Δευτ., Τρ. 9.15 μ.μ.
Τιμές: Από 10 €

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

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

Guilty choices

Vault - Μελενίκου 26

Ο Τόνι και η Μπέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε μια μακροχρόνια σχέση και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στα όνειρα και τις επιλογές του. Αυτό όμως είναι η πρώτη εικόνα της όμορφης ζωής τους. Τα όνειρα τους ορίζονται από την φιλοδοξία τους και την ανάγκη τους να εξελιχθούν και να πετύχουν ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο. Όταν οι δρόμοι τους προσωρινά χωρίζουν, η γοητεία τους, ο τρόπος που παραπλανούν ή και αποπλανούν γίνονται όπλα για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ένοχες επιλογές που κάνουν ραγίζουν τη βιτρίνα της τελείας σχέσης τους και ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα των πράξεων του.

Παραστάσεις: Δευτ., Τρ. 9 μ.μ.
Τιμές: 12 €

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

«Αμερικάνικος Βούβαλος» του David Mamet

Φούρνος - Μαυρομιχάλη 168

Μετά το «Λεωφορείον ο Πόθος» του Tennessee Williams που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο, ο Θανάσης Σαράντος αναμετράται μ’ ένα ακόμη εμβληματικό έργο, τον «Αμερικάνικο Βούβαλο» του David Mamet.

Γραμμένο το 1975, το πιο δημοφιλές θεατρικό του Αμερικανού συγγραφέα για το οποίο απέσπασε σημαντικές διακρίσεις, όπως το βραβείο OBIE και αυτό των Αμερικανών Κριτικών, ανεβαίνει από 16 Μαΐου και για 15 μόνο παραστάσεις στο θέατρο ΦΟΥΡΝΟΣ, στην αναθεωρημένη μετάφραση του Δημήτρη Τάρλοου και σε σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου.

Ο Μάμετ παρακολουθεί μια ημέρα τριών ανδρών που ζουν στο περιθώριο μιας αμερικάνικης μητρόπολης το 1975. Τρεις μικροαπατεώνες σχεδιάζουν μια διάρρηξη για να κλέψουν κάποια συλλεκτικά νομίσματα, η οποία όμως δεν γίνεται ποτέ. Εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό τους, με τα όνειρά τους να βουλιάζουν και την απόγνωση να ξεχειλίζει, βλέπουν τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται, με τον πιο αδύναμο να γίνεται το εξιλαστήριο θύμα.

Όλη η πλοκή εκτυλίσσεται σ’ ένα παλιατζίδικο. Οι τρεις ήρωες ξεχασμένοι από την κοινωνία, όπως και τα ξεχασμένα αντικείμενα του παλαιοπωλείου, εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο του εύκολου κέρδους και στην επιχειρηματική «ηθική» αποτελούν τον ορισμό της διάψευσης του αμερικανικού ονείρου.

Παραστάσεις: Τρίτη και Τετάρτη 7 & 8 Ιουνίου

Τιμές: Από 7,5 €

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ο Ορφέας στον Άδη του Τενεσί Ουίλιαμς

Ροές - Ιάκχου 16

Ένα ανομολόγητο έγκλημα δεκαπέντε χρόνων. Η Λέηντυ, κόρη Ιταλού μετανάστη, ζει σε μια πόλη της Αμερικής με τον άρρωστο και βάναυσο σύζυγό της. Μοναδικό της όνειρο, μέσα σε αυτήν την κόλαση, είναι να ανοίξει ξανά το αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο, εις μνήμην του πατέρα της, που τον έκαψε ζωντανό στον κήπο του ο σύζυγός της, μέλος της Κου Κλουξ Κλαν.

Ο Βαλ, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που, όπως λέει ο ίδιος, ζούσε μέσα στη διαφθορά, φτάνει την ημέρα των γενεθλίων του σ’ αυτή την πόλη που κυριαρχεί η βία, το έγκλημα και η αντίσταση σε οτιδήποτε διαφέρει από τα «ήθη τους». Ψάχνει για δουλειά, προσπαθώντας να αλλάξει τη ζωή του και προσλαμβάνεται υπάλληλος στο υπό ανακαίνιση ζαχαροπλαστείο.

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου

Παραστάσεις: Τρι, 7/6 - Κυρ, 19/6

Τιμές: Από 10 €

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: