Μας ξάφνιασε η Πόπη Τσαπανίδου: Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της που δεν περιμέναμε – «Μένει…»


Ποια αποκάλυψη είχε κάνει η Πόπη Τσαπανίδου για τον σύντροφό της πριν τρία χρόνια;


Διαφ.

Η δημοσιογράφος που δεν συνηθίζει να είναι τόσο αποκαλυπτική στις συνεντεύξεις της, αναφέρθηκε στον σύντροφό της.

Survivor spoiler 03/06: Οριστικό τέλος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Θα γίνουν έξαλλοι Σοϊλέδης και Ασημίνα με την ανακοίνωση του Λιανού

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 03/06: Οριστικό τέλος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Θα γίνουν έξαλλοι Σοϊλέδης και Ασημίνα με την ανακοίνωση του Λιανού

Δείτε επίσης: Κι όμως δεν είναι Θεσσαλονικιά: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Πόπης Τσαπανίδου!

«Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος;

Πόπη Τσαπανίδου

Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη και αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

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

Εκεί πια κάνεις μια σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Όχι μόνο το λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε».

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας καταγράψει… τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια τον τελευταίο καιρό να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για το Open, όπου βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη με μια διαφορετική καταγωγή, αρχίζοντας να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία», για να περάσει στη συνέχεια από πολλά πόστα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κι όμως: Αυτό είναι το όνομά της

Σήμερα, εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, την ακούμε και στο σταθμό Μουσικός 98,6, στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή εδώ και αρκετά χρόνια, καλημερίζοντάς μας με το χαμόγελο και το μπρίο της κάθε πρωί.

Πώς ξεκίνησε, όμως; Το πραγματικό όνομά της, ενδεχομένως, δεν είναι αυτό που θα περιμένετε. Συγκεκριμένα, το βαπτιστικό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου είναι Παρθένα, σε αντίθεση με αυτό που ίσως φανταζόσασταν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: