Όταν ρωτάτε τους φίλους σας τι κάνει μια χοιρινή μπριζόλα νόστιμη, εκείνοι κατά πάσα πιθανότητα θα σας παροτρύνουν να βάλετε ένα σωρό διαφορετικά βότανα, μπαχαρικά και σάλτσες στη μπριζόλα σας, ώστε να γίνει γευστική. Το χοιρινό κρέας απορροφά εύκολα γεύσεις και γίνεται ζουμερό και τρυφερό σχεδόν κάθε φορά που το μαγειρεύετε.
Σας παρουσιάζουμε την τέλεια συνταγή για τις μπριζόλες σας!
Αυτή η συνταγή από την Cindy Lott, χρειάζεται μόνο τρία συστατικά.
Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:
- χοιρινές μπριζόλες
- κρέμα από κοτόσουπα
- συσκευασμένη σάλτσα ράντσο
Καταρχάς, ξεκινήστε τοποθετώντας τις πλυμένες χοιρινές μπριζόλες μέσα σε ένα ταψί.
Δείτε το βίντεο και δοκιμάστε την εκπληκτική συνταγή
Ζουμερές μπριζόλες για τους μερακλήδες: Δείτε πού κρύβεται το μυστικό
Ζηλεύεις τις τέλεια ψημένες και ζουμερές μπριζόλες των εστιατορίων και απορείς γιατί δεν μπορεί ποτέ να πετύχεις κάτι ανάλογο όποτε προσπαθείς στον φούρνο ή στο μπάρμπεκιου; Δες πού κρύβεται το μυστικό!
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O σεφ Άντονι Μπούρντεν ξέρει τι φταίει και δεν μπορείς να πετύχεις την σωστά ψημένη μπριζόλα. Όπως εξηγεί, οι περισσότεροι συνηθίζουν να ψήνουν την μπριζόλα πολύ, κάτι το οποίο είναι λάθος, ωστόσο, το ακόμη μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι είναι ότι τρυπάνε και «πειράζουν» το κρέας διαρκώς καθώς το ψήνουν, προσπαθώντας να δουν αν έχει ψηθεί στο εσωτερικό του. Το γυρίζουν διαρκώς και στη συνέχεια το κόβουν αμέσως μόλις το βγάλουν από τη φωτιά.
Πηγή